1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KARMA OY KULLANMA ÇAĞRISINDA BULUNDU
KARMA OY KULLANMA ÇAĞRISINDA BULUNDU

KARMA OY KULLANMA ÇAĞRISINDA BULUNDU

ÖZKARDAŞ, KARMA OY KULLANMA ÇAĞRISINDA BULUNDU

A+A-

Kamu Görevlileri Sendikası (Kamu-Sen) Genel Başkanı Mehmet Özkardaş ülkede “siyasi kirliliğin” her alana yayıldığını ve “bu durumu yaratanların her seçim dönemi yeniden aday olup halktan oy istemekten çekinmediğini” belirterek, vatandaşa karma oy kullanma çağırısında bulundu.

Özkardaş yaptığı yazılı açıklamada, “Aksa felaketinin zeminini hazırlayan, batık bankalar ve Kalkınma Bankası’nın yolsuzluk dosyalarını halktan saklayıp, adaletten kaçıranların” düzenin ve vekil profilinin değişmesini de istemeyeceğini savundu.

“2’nci Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat’ın dinlenmesinin de ülkedeki kimsenin hiçbir ortamda rahat konuşamayacağının kanıtı olduğunu”  ileri süren Özkardaş,  konuşmalarda geçen ifadeleri de “oldukça düşündürücü” olarak niteledi.

“Yola devam mı, yarım bıraktıklarımızı tamamlamak için iktidara talibiz’diyenlere mühür vurmaya devam mı?” diye soran Özkardaş, “Mühür vurmayıp, karma oy kullanarak; temiz, şaibesiz, bilgili, yenilikçi, partisinin değil, halkının vekili olacak kişilere oy vermenin zamanı gelmedi mi?” ifadesini kullandı.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.