1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. KARŞINIZDA 42 YAŞINDA BİR KADIN... YAKIN ZAMANDA DOĞUM YAPTI VE İKİZ ÇOCUKLARI OLDU.
KARŞINIZDA 42 YAŞINDA BİR KADIN... YAKIN ZAMANDA DOĞUM YAPTI VE İKİZ ÇOCUKLARI OLDU.

KARŞINIZDA 42 YAŞINDA BİR KADIN... YAKIN ZAMANDA DOĞUM YAPTI VE İKİZ ÇOCUKLARI OLDU.

Bu doğumun ardından kadın tüm ülkenin gündemi haline geldi. Sebebi çocukların ikiz olması değil, bambaşka bir şeydi! Siz de okurken çok şaşıracaksınız

A+A-

Kudüs’te yaşayan İsrailli bir anneanne, on dokuzuncu doğumunu gerçekleştirdi ve on sekizinci doğumda ikiz doğuran annenin çocuklarının sayısı 20’ye yükselmiş oldu. Uzmanlar kadının hayatının toplam 14 yılını hamile geçirdiğini söyledi.

İsrail basınına yansıyan haberlerde kadın için doğumun çok sıradan bir durum; ancak, Ein Kerem’deki Hadassah Üniversitesi Tıp Merkezi’nin yeni doğan birimi için çok sıradışı bir durum olduğu yazıldı. Çarşamba günü dünyaya gelen erkek bebek normal doğumla doğdu.

Kaç torunu olduğunu söylemek istemeyen kadın Kudüs’ün Mea Shearim bölgesinde yaşıyor. Hastane ismini vermek istemediği hastanın hayatının 14 yılını hamile olarak geçirdiğini söyledi.

Ebe Aliza Altmark kadının doğum sırasında “çok sakin ve rahat” olduğunu fakat bebek kucağına verildiğinde “heyecanlandığını” söyledi. Altmark “Her doğumunda ve her çocuğu için çok heyecanlıydı, on dokuzuncu ve yirminci de bile heyecanı bitmedi” dedi.

Hastanenin kadın hastalıkları ve doğum birimi başkanı Dr. Simcha Yagel İsrail’de ilk kez 20 bebeği olan bir kadın olabileceğini fakat Sağlık Bakanlığı kayıtlarına bakacaklarını söyledi. Kudüs’teki Shaare Zedek Tıp Merkezi 2007 yılında on dokuzuncu kez doğum yapan bir kadının kayıtlarında olduğunu belirtiyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.