1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. KARŞINIZDA DÜNYANIN EN CESUR ÇALIŞANI
KARŞINIZDA DÜNYANIN EN CESUR ÇALIŞANI

KARŞINIZDA DÜNYANIN EN CESUR ÇALIŞANI

KARŞINIZDA DÜNYANIN EN CESUR ÇALIŞANI

A+A-

ABD'de maaş zammı isteyen bir banka memuru şirketin CEO'suna mail attı. Tyrel Oates isimli memur CEO'ya attığı bu maili aynı zamanda şirketinin 200 bin diğer çalışanına da gönderdi.

Amerika’nın önemli finans kuruluşları arasında gösterilen Wells Fargo şu sıralar bir çalışanın attığı maille gündemde. 7 yıldır bankanın çalışanı olan Tyrel Oates isimli bir banka çalışanı yıllık ücretlerinin 10 bin dolar zamlanması için şirketin CEO’su John Stumpf’a mail attı.

26306573.jpg

Wells Fargo'nun CEO'su John Stumpf

Burada kadar nispeten her şey normal gözüküyor. Fakat Oates attığı maili aynı zamanda 200 bin Wells Fargo çalışanına daha gönderdi. Liseyi bitirdikten sonra fırıncılık yaptığı öğrenilen Oates zorluklarla okuyup bankacı olmuş. Konuyla ilgili olarak The Oregonian’a konuşan Oates, “Banka ciddi bir şekilde kar ediyor. Benim toplamda istediğim maaş zammı tüm çalışanlar için yılda 3 milyar doları kapsıyor. Bu yapılamayacak bir şey değil” dedi.7 yıl önce günlük mesai saatinin 13 dolara geldiğini anlatan Oates şimdi bu rakamın sadece 15 dolara çıktığını söylüyor. Konuyla ilgili olarak Wells Fargo’dan henüz kendisine bir dönüş yapılmadı.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.