1. HABERLER

  2. SPOR

  3. KARTAL SAHADA
KARTAL SAHADA

KARTAL SAHADA

Transferde yıldız oyuncuları kadrosuna katan Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Yenicami yeni futbol sezonunun resmi açılışını dün Yusuf Kaptan Sahası’nda yaptığı çalışma ile gerçekleştirdi.

A+A-

Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Yenicami yeni sezonu dün resmen açtı.

Siyah-beyazlıların teknik patron Hasan Topaloğlu ve yardımcısı Evren Gayır yönetiminde dün akşam Yusuf Kaptan Sahası’nda yaptı. Açılışta kulüp başkanı Bülent Avcan ve yönetim kurulundaki diğer üyeler de hazır bulundu.
Başkan Bülent Avcan ve takımın teknik patronu Hasan Topaloğlu burada futbolcularına yönelik yaptıkları konuşmalarda takımdaki tüm futbolculara güvendiklerini ve hedeflerinin bu sezon hem kupa, hem de lig şampiyonluğu olduğunu vurguladılar.
Yaklaşık bir aylık bir süredir salonda çalışan siyah-beyazlıların dünkü çalışması çift kale maçla sona erdi.
Çetinkaya’dan Serhan ve Serkan Önet kardeşler ile Uğur Sönmez’i, Bostancı Bağcıl’dan Erbay Bertiz’i, Cihangir’den Halil Turan’ı, geçen sezon kiralık olarak siyah-beyazlı formayı giyen ve bonservisi Türk Ocağı’nda bulunan Tansel Ekingen’i transfer edip kadrosunu zenginleştiren siyah-beyazlılarda, dünkü çalışmada yabancı futbolcu Yannick de yer aldı.
Yenicami 30 Ağustos-7 Eylül tarihleri arasında İzmit Kartepe’de yapacağı kampa kadar çalışmalarına Yusuf Kaptan Sahası’nda devam edecek. Siyah-beyazlılar 14 Ağustos tarihinde Cihangir ile bir hazırlık maçı oynayacak. Takımın yapacağı diğer hazırlık maçları ile ilgili çalışmaların da devam ettiği bilgisi verildi.

YENİDÜZEN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.