1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kartal transferi açıyor! İlk bomba...
Kartal transferi açıyor! İlk bomba...

Kartal transferi açıyor! İlk bomba...

Kartal transferi açıyor! İlk bomba...

A+A-

Beşiktaş, gözünü transfere çevirdi. Siyah-beyazlıların bu doğrultuda ilk bombayı, geçen sezon Ankaragücü’de kiralık oynayan Tyler Boyd’la patlatması bekleniyor

Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlılar, birçok isimle temas kurmuş ancak yaşanan mali sıkıntı sebebiyle taraftarların beklediği imza bir türlü gelmemişti...

Önceki akşam Bankalar Birliği’yle yapılan anlaşmayla 290 milyon TL’lik kredi alan Beşiktaş Kulübü, kısa vadeli borçlarını ödeme imkanı bulması sebebiyle gözünü transfere çevirdi.

Geçen sezonun ikinci yarısında Spor Toto Süper Lig ekibi Ankaragücü’de kiralık olarak forma giyen ABD’li sol kanat oyuncusu Tyler Boyd’u hafta içinde İstanbul’a getiren siyah-beyazlılar, ilk bombayı 24 yaşındaki oyuncuyla patlatacak.

Detaylar da belli oldu

Başarılı futbolcunun kulübü Vitoria Guimaraes’le 2 milyon euroluk bonservis bedeline anlaşan, tecrübeli isimle de seneliği 1 milyon eurodan 4 yıllık el sıkışan yönetimin yeni haftada ABD’li ismi resmen duyurması bekleniyor. Sağlık kontrolünden geçirilen ve her konuda anlaşma sağlanan 1,83’lük futbolcunun teknik direktör Abdullah Avcı’nın kadrosunun vazgeçilmez isimlerinden olması bekleniyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.