1. HABERLER

  2. SPOR

  3. KARTAL YİNE TEPEDEN BAKIYOR
KARTAL YİNE TEPEDEN BAKIYOR

KARTAL YİNE TEPEDEN BAKIYOR

Beşiktaş, Cuma günü Fenerbahçe'ye Cumartesi günü ise Galatasaray'a bıraktığı liderlik koltuğunu Akhisar Belediyespor'u 3-1 mağlup ederek tekrar devraldı.

A+A-

Beşiktaş, Cuma günü Fenerbahçe'ye Cumartesi günü ise Galatasaray'a bıraktığı liderlik koltuğunu Akhisar Belediyespor'u 3-1 mağlup ederek tekrar devraldı. Siyah beyazlıları galibiyete taşıyan golleri Cenk, Sosa ve Gökhan Töre atarken konuk ekibin tek sayısı Bilal'den geldi.

BEŞİKTAŞ: Tolga - Serdar, Pedro, Ersan, İsmail - Atiba, Veli - Olcay, Sosa, Kerim - Cenk
AKHİSAR BLD.: Oğuz - İsmail, Uğur, Douglao, Güray - Merter, Zokora - Bilal, Saidi, Djoum - Gekas

Sahneye Bilal çıktı
75. dakikada Beşiktaş ceza yayı üzerinde topla buluşan Bilal gelişine vurdu ve skoru 2-1'e getirdi.

Sosa'dan harika gol
68. dakikada Akhisar kalesini sol çaprazdan gören bölgeden kazanılan serbest atışta topun başına Sosa geçti. Herkes orta yapacağını beklerken Sosa kaleye vurdu ve golü buldu.

Asist Olcay gol Cenk
24. dakikada Olcay sol kanattan çalımlarla ilerledi ve ortasını penaltı noktası üzerine yaptı. Bu bölgede rahat bir pozisyonda olan Cenk Tosun düzgün bir kafa vuruşuyla Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi.

Cenk sahada Ba kulübede
Beşiktaş’ın sakatlık kâbusunu en çok hissettiği forvet bölgesinde Akhisar maçında iki iyi haber vardı. Trabzon maçında sakatlanarak ilk yarıyı kapatan Mustafa Pektemek’in ardından yine aynı maçta ayak ikinci parmağı kırılan Kartal’ın en büyük hücum silahı Demba Ba dün kulübedeki yerini aldı. Kasığında yırtık olan Cenk Tosun ise büyük bir fedakarlık örneği göstererek iğne ile dün ilk 11’deki yerini aldı. 

Atınç yedekler arasında
Bu arada son haftaların yükselen değeri Atınç Nukan, Akhisar karşısında yedek soyundu. Tottenham maçında sakatlanan Ersan Gülüm’ün iyileşmesiyle defansın ortasında Ersan-Pedro ikilisine şans veren Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Biliic, Atınç’ı ise yedek soyundurdu.

Hürriyet

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.