1. HABERLER

  2. SPOR

  3. KARTAL'DAN DAUM'A MÜTHİŞ ÇALIM
KARTAL'DAN DAUM'A MÜTHİŞ ÇALIM

KARTAL'DAN DAUM'A MÜTHİŞ ÇALIM

Bursaspor Teknik Direktörü, Kerim Frei’nin transferini bitirmek için Ümit Milli Takımı’nın maçına kadar geldi, genç oyuncuyla görüştü. Bunugören Beşiktaş Yönetimi, Kerim’i son anda Alman çalıştırıcının elinden aldı, işi bitirdi. Kerim’in siyah-beyazlıları

A+A-

Türkiye Ümit Milli Takımı’nın, Malta ile oynadığı karşılaşmayı izleyen ve maç sonrasında Kerim’e yakın markaj uygulayan Alman hoca, Beşiktaş’ın pazarlık manevralarını fırsat bilip, genç oyuncuyu Bursaspor’a götürecekti. Beşiktaş ile yapılan görüşmelerin olumsuz geçmesine rağmen yine de umudunu yitirmeyen Kerim Frei, Alman teknik adamın bütün ısrarlarına rağmen, transferin son saatine kadar bekleme kararı aldı. Özellikle Slaven Bilic’in, Muhammed gibi genç bir yeteneğe verdiği destek nedeniyle Beşiktaş’ı çok isteyen Kerim Frei, Bursaspor’un teklifini geri çevirerek risk aldı. En fazla Fulham’da oynamaya devam edeceğini düşünen genç yetenek, beklediğinden daha az paraya Beşiktaş’a gelmeyi kabul etti.

Kerim Frei’nin 1.5 senelik bir Beşiktaş Projesi olduğunu söyleyen yönetici Ahmet Kavalcı, “Bu tamamen Başkan Fikret Orman’ın girişimleriyle bitmiş bir transferdir. Tam tamına dört aydır Fulham ile kıran kırana pazarlıklar yapan başkanımız, bonservis bedelini 6.5’tan 3 milyon euroya düşürdü. Kaç defa bu transferi bitirmek için yurtdışına çıktı. Ben kendi adıma başkana bu transferinden dolayı teşekkür ederim. Beşiktaş İzleme Komitesi’nin uzun süredir takip ettiği bir futbolcuydu. Transferi bitirmek ise Fikret Orman’a nasip oldu” dedi.

skorer

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.