1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAŞ YAPARKEN GÖZ ÇIKARIYORLAR!
KAŞ YAPARKEN GÖZ ÇIKARIYORLAR!

KAŞ YAPARKEN GÖZ ÇIKARIYORLAR!

Günün en yoğun saatinde çalışma!

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin (LTB) asfalt çalışmaları için günün en yoğun saatlerini seçmesi vatandaşları çileden çıkarttı:

LTB' nin son günlerde başlattığı yol yamalama çalışmaları çerçevesinde Başkent Lefkoşa'nın çeşitli caddelerinde hummalı çalışmalar sürerken, ekiplerin çalışmalar için trafiğin en yoğun olduğu saatleri seçmesi vatandaşı çileden çıkardı. Yeni Bakış'ın merkez binasının da yer aldığı Atatürk Caddesi üzerinde dün sabah itibarıyla başlayan ve akşamın ilk ışıklarına kadar süren yamamalama çalışmaları nedeniyle birçok vatandaş mağdur oldu. Ay sonu olması ve çalışanları maaşlarını almak için bankalara akın ettiğinin gözardı edildiği çalışmalar nedeniyle Atatürk Caddesi'nde zaman zaman uzun kuyruklar oluştu.

“Çalışmalar amatörce yapılıyor”

Konu ile ilgili olarak Yeni Bakış’ı arayıp şikâyetlerini dile getiren vatandaşlar, LTB’nin amatörce iş yaptığını ifade ederek, dünyanın pek çok ülkesinde bu işlerin vatandaşlara yansıtılmadığı, ancak KKTC’de çalışmaların resmen vatandaşların gözlerine sokulmaya çalıştıklarını belirtti. Yol çalışmalarında geç bile kalındığını aktaran vatandaşlar, “Belediyenin geç de olsa “tuzak” haline gelen yolları yapmaya çalışması güzel bir icraat. Ancak söz konusu çalışmalar, günün en işlek zamanlarında sanki vatandaşların gözüne sokmak için kasıtlı yapılıyor. Biz gösteriş değil insanların mağdur edilmeden çalışmaların sürdürülmesini arzuluyoruz.” diyerek sitemlerini dile getirdi.

Yeni Bakış

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.