1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KASADAKİ AÇIK 100 BİN TL'YE ÇIKTI!
KASADAKİ AÇIK 100 BİN TL'YE ÇIKTI!

KASADAKİ AÇIK 100 BİN TL'YE ÇIKTI!

İsmail İşler’in tutukluluk süresi uzatıldı.

A+A-

Devrim Demir
Lefkoşa’da Yaman Market’te kasiyer olarak çalışan İsmail İşler, kasap reyonunda satılan etlerin parasını yatırmadığı gerekçesi işe iş yeri sahibinin şikâyeti üzerine önceki gün gözaltına alındı. Aleyhinde 1 gün tutukluluk emri alınan İsmail İşler, dün ek tutukluluk talebiyle yeniden mahkemeye çıkarıldı.
Yargıç Meltem Dündar huzurunda görüşülen ek tutukluluk duruşmasında zanlı İsmail İşler aleyhine başlatılan polis soruşturmasının devam ettiğini söyleyerek 4 gün daha tutuklu kalması talebinde bulundu.
İşler’in bankadaki hesabı inceleme altında
Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru mahkemede verdiği ifadesinde, zanlı İsmail İşler’in “Müstahdem tarafından sirkat” suçlaması ile önceki gün gözaltına alındığını anlattı. Soruşturma memuru İsmail İşler’in 2005 yılından bu yana Yaman markette kasiyer olarak çalıştığını, 2013 yılında kasap reyon bölümünün açıldığını ve orda çalışmaya devam ettiğini söyledi.
Polis,  zanlı İşler’in vermiş olduğu gönüllü ifadesinde üç bin 390 TL aldığını itiraf ettiğini kaydetti.
Polis memuru soruşturmanın devam ettiğini söyleyerek, geriye dönük hesapların inceleme altına alındığını, zanlının bankada bulunan çek hesabının ise incelemede olduğunu söyledi.
Polis: Çalınan paranın miktarı artabilir
Soruşturmayı yürüten polis memuru zanlı İsmail İşler’in 10 yıldır aynı iş yerinde çalıştığını, kasap reyonunda küçük ve büyük baş hayvanların etlerini satarak zimmetine yüklü miktarda para geçirdiğini tespit ettiklerini söyledi. Yaman market’in muhasebesi ile yapılan görüşmede ise kayıp paranın ilk etapta Bin beş yüz TL, yapılan incelemelerde ise bu miktarın yüz dokuz bin TL’ye çıktığını kaydeden polis memuru, miktarın soruşturma aşamasında artabileceğine dikkat çekti.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.