1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAŞİF: “DENETİM VE KONTROL ŞART”
KAŞİF: “DENETİM VE KONTROL ŞART”

KAŞİF: “DENETİM VE KONTROL ŞART”

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, bugün, Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (KTMMOB) heyetini kabul etti.

A+A-

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, bugün,  Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (KTMMOB) heyetini kabul etti.

Kabulde konuşan KTMMOB Başkanı Zihni Turkal, devletin kendi yasalarına uyması gerektiğini söyledi. Var olan yasaların uygulanmadığını iddia eden Turkal, yasaların uygulanması halinde ülkede sorunlarının çözüleceğini belirtti.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif’in icraatları ve açıklamalarını çözüm yanlısı bulduklarına işaret eden Turkal, ülkede irade eksikliğinden kaynaklanan sıkıntıların olduğuna dikkat çekerek, “Sizden irade bekliyoruz” dedi.

KAŞİF

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif  ise kabuldeki konuşmasında, yasaların bir ülkenin vazgeçilmezi olduğuna işaret ederek, her şeyin denetim ve kontrolünün şart olduğunu vurguladı.

Kaşif, Sivil Toplum Örgütleri ile ilgili konularda istişare ederek, eksiklikleri tartışarak, asgari müşterekte buluşulabileceğini anlatarak, atılacak adımlarda işinde uzman ve deneyimli kişilerin fikirlerinden yaralanılacağını belirtti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.