1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAŞİF, GÖREVİNİ TAÇOY’A DEVRETTİ
KAŞİF, GÖREVİNİ TAÇOY’A DEVRETTİ

KAŞİF, GÖREVİNİ TAÇOY’A DEVRETTİ

Çalışma arkadaşlarıyla ufak tefek tartışmaları olsa da hep uyum içerisinde çalıştık...

A+A-

 

AHMET KAŞİF, GÖREVİNİ YENİ BAKAN TAÇOY’A DEVRETTİ

KAŞİF: “13 AYLIK GÖREV SÜREMDE HÜKÜMET PROGRAMINA UYGUN ŞEKİLDE PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRDİK... ARKADAŞIMA BAŞARILAR DİLERİM”

TAÇOY: “AMACIM, ABİM, DOSTUM, KAŞİF’TEN ALDIĞIM BAYRAĞI ONUN BIRAKTIĞI YERDEN DAHA YÜKSEĞE TAŞIMAKTIR”

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’nda devir teslim töreni yapıldı. Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, görevini yeni bakan Hasan Taçoy’a devretti.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı makam odasında yer alan devir teslim töreninde, bakanlığa bağlı müdür ve yetkililer de hazır bulundu.

KAŞİF: “UFAK TEFEK TARTIŞMALAR OLSA DA…”

Ahmet Kaşif, görevini Taçoy’a devrederken yaptığı konuşmada, 13 aydır yürüttüğü görev süresince, çalışma arkadaşlarıyla ufak tefek tartışmaları olsa da hep uyum içerisinde çalıştıklarını, Hükümet Programı’na uygun bir şekilde görevleri yerine getirdiklerini söyledi.

Kaşif, bugün görevi devrettiği arkadaşı Hasan Taçoy ile birlikte uzun süreler ve özellikle DP-UG oluşumunda birlikte çalıştıklarını anlattı. Kaşif, Taçoy’un bakanlık görevini şevk ve heyecanla yerine getireceğine inanç belirtti, başarılar diledi.

Kaşif, çalışma arkadaşlarıyla görevini hep dost ve aile gibi yerine getirdiklerini, bu nedenle hepsine teşekkür ettiğini belirtti, ayrıca her zaman yanında olan basına da teşekkür etti.

Ahmet Kaşif, yeni bakan Taçoy’a her zaman yardımcı olmaya hazır olduğunu da vurguladı.

TAÇOY: “KADER DOSTUM VE ABİM”

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı görevini devralan Hasan Taçoy da, “kader dostum ve abim” diye seslendiği Kaşif ile uzun yıllar aynı saflarda çalıştığını, görevini başarı ile yerine getirdiğini, amacının Kaşif’ten aldığı bayrağı onun bıraktığı yerden daha yükseğe taşımak olduğunu vurguladı.

Taçoy, 6 yıl önce de görevi aldığını, bu yüzden bu odaya girerken hem hüzünlendiğini hem de sevindiğini ancak Salih Miroğlu’nu anmadan geçemeyeceğini belirterek, merhum UBP Genel Sekreteri ve eski bakanlardan Miroğlu’nu rahmetle andı.

“SEVİNÇ VE ÜZÜNTÜYÜ BİRARADA YAŞIYORUM”

“Abisi Ahmet Kaşif’ten bu görevi alırken sevinç ile üzüntüyü de bir arada yaşadığını” belirten Taçoy, hizmetleri daha ileriye taşımak için bu görevi devraldığını, çalışma arkadaşları ile birlikte bakanlığın hizmetlerini daha ileriye taşıyacaklarını vurguladı.

Taçoy, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’nın sadece haberleşme, ulaşım ve iletişim için değil aynı zamanda ekonomi için de büyük önem taşıdığını kaydetti.

Taçoy, bunları bilerek çalışma arkadaşlarıyla hep birlikte çalışacaklarını söyledi ve ülkeye hayırlı uğurlu olmasını diledi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.