1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. KAŞİF KANAL T HAKKINDA, YASAL SÜREÇ BAŞLATIYOR
KAŞİF  KANAL T HAKKINDA, YASAL SÜREÇ BAŞLATIYOR

KAŞİF KANAL T HAKKINDA, YASAL SÜREÇ BAŞLATIYOR

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Milletvekili Ahmet Kaşif, “yanlı, karalayıcı yayın yaptığı” gerekçesiyle, Kanal T hakkında, yasal süreç başlatacağını açıkladı.

A+A-

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Milletvekili Ahmet Kaşif, “yanlı, karalayıcı yayın yaptığı” gerekçesiyle, Kanal T hakkında, yasal süreç başlatacağını açıkladı.

Kaşif, yaptığı yazılı açıklamada, Ejder Aslanbaba olayıyla ilgili olarak kendilerine yönelik “rüşvetçi olarak karalayan, kesin yargılı yayın yapılmasının kabullenilip sineye çekilebilecek bir olay  olmadığını” ifade ederek “hukukçularıma söz konusu kanalın bu yanlı, yanlış, karalayıcı yayınını yargıya taşımaları için talimatımı vermiş bulunuyorum” dedi.

Kaşif , ülkede yeni bir siyaset anlayışının hakim olması, demokrasinin tam anlamıyla yaşanması, ekonomik sıkıntıların geride kalması, gençlerin istihdam sorununa çare bulunması, halkın başı dik ve onurlu yaşaması için yola çıktıklarını ve bu uğurda pek çok tehdide, teklife yüz çevirerek yollarına  devam ettiklerini anlatarak şunları kaydetti:

“Bizim hükümetin güvenoyu alması gibi bir sorunumuz olmadığı ortada dururken Aslanbaba’ya yapmaya çalıştığımız sadece ve sadece kendisinin ısrarlı talepleri sonucu bir insani yardım olayı idi. Çok iyi biliyorum ki halkımız yaşanan bu olayların kimin tezgahı olduğunu, bizim iyi niyetli yaklaşımımızı kimlerin oyunları ile farklı boyutlara taşındığını anlamıştır.”

Kaynak:TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.