1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAŞİF SİVİL HAVACILIK DAİRESİ’NDE İNCELEMEDE
KAŞİF SİVİL HAVACILIK DAİRESİ’NDE İNCELEMEDE

KAŞİF SİVİL HAVACILIK DAİRESİ’NDE İNCELEMEDE

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, bakanlığa bağlı Ercan’daki Sivil Havacılık Dairesi’nde (SMART Binası) incelemelerde bulundu.

A+A-

KAŞİF YENİ PİST VE YOLCU BİNASI’NIN YARATACAĞI SORUNLARLA İLGİLİ TEKNİK RAPOR TALEP ETTİ

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, bakanlığa bağlı Ercan’daki Sivil Havacılık Dairesi’nde (SMART Binası) incelemelerde bulundu.

Kaşif, Ercan Havalimanında yapılması planlanan yeni pist ile mevcut pistin güneyine yapılması öngörülen yeni yolcu binasının oluşturacağı sıkıntılar hakkında teknik rapor talep etti.

Ahmet Kaşif, ziyaretinde Hava Trafik Yönetim Merkezi ve Kule Meydan Kontrol Ünitesi’nde de incelemelerde bulundu, çalışanların sıkıntılarını dinledi ve yapılması planlanan yeni pist ve yolcu binası hakkında yetkililerden teknik bilgi aldı.

Kaşif, incelemelerinin ardından Sivil Havacılık Dairesi’nden ayrılmadan Hava Trafik Yönetim Merkezi’nde basına yaptığı açıklamada, Türkiye Cumhuriyeti’nin de katkıları sayesinde tüm birimleri iyi donanımlı, çok modern bir Sivil Havacılık Binası’na sahip olunduğunu kaydetti.

Sivil Havacılık’taki görevlerin çok dikkat gerektirdiğinden yorucu olduğunu ancak çalışanların özverili bir şekilde görevlerini yaptığını kaydeden Kaşif, “Çalışma mekanları çok iyi ama çalışma saatleri biraz yoruyor…Daha verimli daha iyi çalışma ortamları yaratabiliriz. Bunları da konuşacağız” dedi.

Planlanan yeni terminal binası ve pist hakkında da teknik bilgi aldığını ifade eden Kaşif, terminal binasının mevcut pistin soluna yapılması ve yeni bir pistin yapılmasıyla karşılaşılacak olası sorunlar hakkında teknik rapor da talep ettiğini, konu hakkındaki görüşlerinin teknik personelin raporlarına dayanacağını söyledi.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.