1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAŞİF’TEN MEHMET CEZAR’A ÖDÜL
KAŞİF’TEN MEHMET CEZAR’A ÖDÜL

KAŞİF’TEN MEHMET CEZAR’A ÖDÜL

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif düzenlenen kursta birinci gelen Mehmet Cezar’a ödül verdi.

A+A-

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif düzenlenen kursta birinci gelen Mehmet Cezar’a ödül verdi.

Bakanlıktan verilen bilgiye göre, Türkiye'de yılda iki kez Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından düzenlenen Elektromanyetik Alan Ölçüm Sertifikası Kurs Programı’na katılan Bilgi Teknolojiler  ve Haberleşme Kurumu Uzmanı Mehmet Cezar,  yapılan sınav sonucunda 26 katılımcı arasında birinci gelerek önemli bir başarıya imza attı.

BAKAN KAŞİF

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, teknolojinin her gün ilerlediğini ve düzenlenen eğitimlerin takip edilmesinin önemine değinerek, Mehmet Cezar’a göstermiş olduğu başarıdan dolayı teşekkür etti. 

Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu Başkanı Kadri Bürüncük ise, Kurum olarak düzenlenen bu eğitimlerin takip edilmekte ve konu ile ilgili personelin katılımının sağlanmakta olduğunu söyledi.

Mehmet Cezar’ın göstermiş olduğu başarıdan da Kurum ve Yönetim Kurulu olarak gurur duyduklarını vurgulayan Bürüncük, ayrıca dünyada en son teknoloji ölçüm cihazı olan Elektromanyetik Alan Ölçüm Cihazı NARDA SRM-3006 modelive 9 kHz -6 GHz arasında istenilen band genişliğinde elektromanyetik alan ölçümü yapabilen cihazın da kuruma geldiğini ve konu hakkında daha detaylı bilgiyi ilerleyen günlerde vereceğini söyledi.

TAK

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.