1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ‘KAŞIKÇI’ KEPÇE İLE GÖTÜRECEKTİ
‘KAŞIKÇI’ KEPÇE İLE GÖTÜRECEKTİ

‘KAŞIKÇI’ KEPÇE İLE GÖTÜRECEKTİ

Meslek haline getirince kıskıvrak yakalandı;

A+A-

Gazimağusa bölgesinde 2 defa KIB-HAS isimli işletmeye, 1 defa da Papillion isimli ayakkabı mağazasına girerek hırsızlık yapan Turgut Kaşıkçı, dün yine hırsızlık yapmaya çalıştığı esnada mahalle sakinleri ve polisin işbirliği ile yakalandı.

Mart ayı içerisinde 2 kez Kıb-Has isimli işletmeye giren Turgut Kaşıkçı toplamda bin 650 TL nakit para çaldı,  14 Mart tarihinde Papillion isimli ayakkabı mağazasına giren Kaşıkçı burdan da 100 amerikan doları ile 40 TL çaldı. Kaşıkçı bunlarla yetinmeyerek, dün yeniden KIB-HAS’ a gitti.

Biri olmadı ikinciye yöneldi

Kıb-Has’ın kasasından 700 TL’yi çalmak üzere iken görevlinin kendisini farketmesi ile paniğe kapılan Turgut Kaşıkçı, oradan hızla uzaklaştı. Hırsızlığı kafasına takan Kaşıkçı bu sefer Gülseren bölgesinde bir apartmanın zemin katındaki daireye mutfak kapısından girdi, ev sahibinin kendisini fark etmesi ile hızla oradan da uzaklaştı. Kaşıkçı’yı hem mahalle sakinleri kovalamaya başladı, hem de polise haber verildi. Kaşıkçı kısa  sürede, mahalle sakinleri ile polisin işbirliği ile yakalandı.

3 gün tutuklu kalacak

Gazimağusa Kaza Mahkemesine çıkarılan zanlı aleyhinde, meselenin tahkikat memuru Emin Özbilen, soruşturma maksatlı 3 gün tutukluluk talep etti. Polis memurunun talebini yerinde bulan Yargıç Hasan Dağlı, zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.