1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KASIM YAZICI CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
KASIM YAZICI CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

KASIM YAZICI CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Gazimağusa’da Gökhan Ergün’e ait eve sirkat amaçlı girerken suçüstü tespit edilen Kasım Yazıcı hakkındaki soruşturma tamamlandı

A+A-

Gazimağusa’da geçtiğimiz Pazartesi günü Gökhan Ergün’e ait eve girerken yakalanan ve tutuklu bulunan Kasım Yazıcı, dün teminat maksatlı Gazimağusa Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarıldı.

Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Emin Özbilen, zanlının 2 Mart 2015 tarihinde saat 06.45 te Gökhan Ergün’e ait evin merdiven boşluğunun batıya bakan pencere camını kırıp, içeri girmek üzere olduğu sırada suçüstü tespit edildiğini söyledi. 

Zanlının bu girişimden 20 dakika kadar önce başka bir eve de girmeye teşebbüs ettiğini belirlediklerini aktaran Özbilen, zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını bildirdi. 

Özbilen, KKTC ile hiçbir bağı olmayan ve kaçması muhtemel olan zanlının 3 ayı geçmemek şartı ile Merkezi Cezaevine gönderilmesini talep etti. 

Savcı Hasan Çaltılı bu sureyi 20 gün ile sınırlandırdı.

Huzurundaki şahadeti dinleyen Yargıç Ayşen Toroslu, zanlının 20 günü geçmemek şartı ile davaları görüşülünceye kadar Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine emir verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.