1. HABERLER

  2. SPOR

  3. KASIMPAŞA 1-1 GALATASARAY
KASIMPAŞA 1-1 GALATASARAY

KASIMPAŞA 1-1 GALATASARAY

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray, lig ikincisi Kasımpaşa ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.

A+A-

Fenerbahçe Beşiktaş derbisinden çıkan berbaberliğin ardından bu maçta puan kaybeden her iki takım da liderlik yarışında yara aldı.


Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki mücadelede evsahibinin golü 11. dakikada Malki atarken sarı kırmızılırın golü ise Burak Yılmaz'ın ayağından geldi.

Bu sonuçla lider Fenerbahçe Kasımpaşa'nın altı, Galatasaray'ın 9 puan önünde haftayı tamamladı..

KADROLAR

KASIMPAŞA: Isaksson, Elyasa, Yalçın, Donk, İlhan, Scarione, Castro, Adem, Barış, Babel,Malki
GALATASARAY: Eray, Sabri, Chedjou, Semih, Riera, Eboue, Melo, Selçuk, Bruma, Burak, Drogba

MAÇIN AYRINTILARI

Mücadele 1-1 sona erdi.
Dk. 60: Drogba rakiplerini eksiltti ve sol kanattan asistinde Burak golü attı. 1-1
İkinci yarı başladı...
Maçın ilk yarısı sona erdi...
Dk. 11:
Scarione'nin asistinde, Malki topu filelere gönderiyor... 1-0
Hakemin ilk düdüğü ile mücadele başladı..

Semih formasına kavuştu

Milli takım kampında yaşadığı sakatlık sonrası ligdeki Sivasspor ve UEFA şampiyonlar ligi'ndeki Real Madrid karşılaşmalarında forma giyemeyen Semih Kaya, Kasımpaşa mücadelesiyle yeniden formasına kavuştu. Mancini'nin Real Madrid maçı öncesi Sivasspor mücadelesinde yedek soyundurduğu ve son dakikalarda sahaya sürdüğü Drogba, bu kez ilk 11'deki yerini alırken, İtalyan teknik adamın Sivasspor karşısında ilk 18'e dahi almadığı Bruma ile Sabri Sarıoğlu ise bu karşılaşmada sahaya 11'de çıktılar.

Sivasspor karşılaşmasına 11'de başlayan oyunculardan Gökhan Zan, Aydın Yılmaz ve Umut Bulut ise yedekler arasında yer aldı.

Kasımpaşa kadroyu değiştirmedi

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Galatasaray maçında takım kadrosunu zorunlu bir değişiklik dışında bozmadı. Geride kalan haftada oynanan Bursasspor maçında sahaya sürdüğü ilk 11'den tek değişikliği, sarı kart cezalısı durumuna düşen Kerem Şeras'ın yerine Barış Başdaş'ı alarak yapan Gürcü teknik adam, kadro istikrarını devam ettirdi.

Stat dolmadı

Kasımpaşa-Galatasaray maçına futbolseverlerin ilgisi yeterli düzeyde olmadı. Maçta Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı tribünlerinde yer yer boşluklar gözlenirken, Galatasaray taraftarları kendilerine ayrılan bölümü doldurdular. Her iki takım taraftarları da maç öncesi yaptıkları tezahüratlarla futbolculara destek verdiler.

Kasımpaşa, 10 maçta gol atamadı

Galatasaray'a karşı lig tarihinde sadece 2 galibiyeti bulunan Kasımpaşa, rakibine geride kalan 18 lig maçının 10'unda gol atamadı. Sarı-kırmızılı fileleri 8 maçta havalandırabilen lacivert-beyazlı takım, buna karşın 18 lig maçından sadece 5'inde kalesini gole kapatabildi.

En farklı skorlar

Galatasaray, galibiyet sayısı bakımından büyük üstünlük kurduğu rakibini bir kez 5-0, bir kez de 4-0 yendi. Kasımpaşa ise rakibi karşısındaki 2 galibiyetini de tek farklı skrorlarla aldı. Galatasaray, rakibini ayrıca 1 kez 5-2, 1 kez de 4-1'lik sonuçlarla mağlup etti.

Hürriyet

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.