1. HABERLER

  2. SPOR

  3. KASIMPAŞA'DA ŞOK OLAY!
KASIMPAŞA'DA ŞOK OLAY!

KASIMPAŞA'DA ŞOK OLAY!

Kasımpaşa'da akıllara durgunluk veren pozisyon...

A+A-

Kasımpaşa - Beşiktaş maçının 31. dakikasında yaşanan bir pozisyon maça damga vurdu.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan maçın 31. dakikasında Beşiktaş hücum geliştirmeye çalışırken kenardaki top toplayıcılardan sahaya ikinci bir top daha atıldı.

Sahaya ikinci top atıldığı anda topsuz bölümde olan Donk kenardan gelen topu eline aldı. Tam da o sırada Beşiktaş akını Donk'un olduğu bölgeye taşındı. Elindeki topla Almeida'ya doğru hareketlenen Donk elindeki topu ceza sahası içerisindeki Almeida'nın önüne vurdu.

İşte tam da o anda hakem düdüğünü çaldı ve Donk'a sarı kart gösterdi ve topu Kasımpaşalı futbolculara verdi. Sahada ve ekran başındaki seyirciler hakemin ne karar verdiğini anlayamazken maçın sonunda hakem raporunda neden böyle bir karar verdiği kesinlik kazanacak.

Mücadeleyi stadyumda takip eden MHK eski başkanı Bülent Yavuz, pozisyon ile ilgili hakem ikinci topu görünce düdüğü çaldı ama oyuncular duymadı. Pozisyon devam edince de Donk elindeki topu tepki olarak yere fırlattı. Hakem sahada iki top olduğu için oyunu durdurmuştu zaten. Donk'a sportmenlik dışı hareket yaptığı için sarı kart gösterdi.

İşte o pozisyon;

13.jpg

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.