1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. KAŞLARDAN KARAKTER ANALİZİ
KAŞLARDAN KARAKTER ANALİZİ

KAŞLARDAN KARAKTER ANALİZİ

Kaşlardan karakter analizi

A+A-

Kaşlarınız kısaysa:

Canlı bir kişiliğiniz var. İşte de aşkta olduğu gibi iki şeye önem veriyorsunuz: Cesarete ve uyanık olmaya. Zamanı yaşamayı bilen bir kişisiniz. Kararlı yapınız zamana ayak uydurmanızı kolaylaştırıyor.

Kaşlarınız uzunsa:

Sabrın, doğru zamanda doğru hareketleri yapmanın bir işareti. Enerjinizi oldukça iyi
kullanıyorsunuz. İnsanları ve konuları derinlemesine yaşamayı seviyorsunuz, üstünkörü gerçekleşen her şeyden sıkılıyorsunuz.

Kaşlarınız birbirine çok yakınsa:

Konsantrasyonunuz çok güçlü, özellikle latin ırkında daha çok rastlanan bu görüntü duygusal anlamda da heyecanı simgeliyor, sevdiklerinizi kıskanıyorsunuz.

Kaşlarınız birbirinden uzaksa:

Rahat bir kişiliğiniz var, çok kolay hayal alemine dalıyorsunuz. Yakın ilişkileri sevmiyorsunuz. Birbirine çok bağlanmanın özgürlüğünüzü zedeleyeceğinden korkuyorsunuz.

Kaşlarınızın son bölümleri dışa doğru kalkıksa: Eğlenceyi seven, neşeli bir insansınız. Yapabileceklerinizi sonuna kadar yapmak için çalışıyorsunuz. Aslında karşınıza çıkan tüm fırsatları değerlendirmek için de çaba gösteriyorsunuz.

 

Kaşlarınız yay gibiyse:

Kontrol altına giremeyecek bir yapınız var. İnsanlar sizi anlamakta zorluk çekiyor. Duygusal anlamda da kendinizi ifade etmekte zorlanıyorsunuz.

Kaşlarınız hafif yuvarlatılmışsa:

Duygusal bir kişisiniz ama zaman içinde karşılaştıklarınız sizi savunmaya da önem veren biri konumuna getirmiş. İlişki kurmakta zorlanıyorsunuz. Geçirdiğiniz zor anlar sizi daha güçlü biri yapıyor.

Kaşlarınız aşağıya doğruysa:

Kendinizden emin değilsiniz, pesimist bir yapınız var, üstelik rahatsızsınız. Dolayısıyla hemen hemen hiçbir şeyden mutlu olmuyorsunuz. Olayların daha altına girmeye çalışıyor, eşeliyorsunuz, eşeledikçe de mükemmellikten uzaklaşıyor ve memnuniyetsiz oluyorsunuz.

 

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.