1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KASTİ HASARLA SUÇLANIYOR
KASTİ HASARLA SUÇLANIYOR

KASTİ HASARLA SUÇLANIYOR

Ahmet Uzan’ın balkon kapısının 25 TL’lik plastik kolunu kıran Ukraynalı tutuklandı

A+A-

Gazimağusa’da Ahmet Uzan’ın evine girmek için balkon kapısının 25 TL değerindeki plastik kolunu kıran Ukraynalı Mykola Shestakov tutuklandı.

Kasti hasarla suçlanan ve dün öğleden sonra teminat maksatlı mahkeme huzuruna çıkarılan zanlı, pasaport ve seyahat belgelerini polise teslim ederek, yargılanacağı güne kadar serbest kaldı.

Gazimağusa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Banu Soyer huzurunda görüşülen teminat duruşmasında İddia Makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Mustafa İldeniz Gazimağusa Polis Müdürlüğü Adli Şube Amirliği’nde görevli polis memuru Cemil Awwad’ı tanık olarak dinletti.

Tanık polis, zanlının 28 Ağustos 2013 tarihinde Gazimağusa’da Ahmet Uzan’ın evinin balkon sürme kapısının plastik kolunu kırarak ev içerisine girmeye çalıştığını söyledi.

Kapının kolunun kırılması nedeniyle 25 TL hasar oluştuğunu ifade eden polis memuru, zanlının tutuklandığını dile getirdi

Zanlının Ukrayna uyruklu olduğunu belirten tahkikat memuru, zanlı aleyhine yürütülen polis soruşturmasının son bulduğunu ve uygun bir teminatla serbest bırakılmasını talep etti.

Mahkemeden söz alan zanlı; “Bir arkadaşla barda içki içtik. Ben lavaboya gittiğimde arkadaşım yoktu. Yardım oldun diye de kapıyı çaldım” şeklinde konuştu.

Yargıç Banu Soyer zanlının pasaport ve seyahat belgelerine el koyarak KKTC dışına çıkışına yasak getirdi.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.