1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KASULİDİS İSPANYA VE PORTEKİZ’E GİDİYOR
KASULİDİS İSPANYA VE PORTEKİZ’E GİDİYOR

KASULİDİS İSPANYA VE PORTEKİZ’E GİDİYOR

Rum Dışişleri Bakanı Yoannis Kasulidis, resmi temaslarda bulunmak amacıyla 16 Eylül Pazartesi günü İspanya ve Portekiz’e gidiyor

A+A-

Rum Dışişleri Bakanı Yoannis Kasulidis, resmi temaslarda bulunmak amacıyla 16 Eylül Pazartesi günü İspanya ve Portekiz’e gidiyor.

Fileleftheros gazetesinin haberine göre Kasulidis, İspanya Dışişleri Bakanı Jose Manuel Garcia-Margallo ve AB Müsteşarı İnigo Mendez de Vigo’yla görüşecek.

17 Eylül Salı günü Portekiz’e gidecek olan Kasulidis, buradaki temasları çerçevesinde de Portekizli mevkidaşı Rui Machete ve Başbakan Yardımcısı Paulo Portas’la biraraya gelecek.

KATAR’IN GÜNEY KIBRIS BÜYÜKLÇİSİ FOTİU’YLA GÖRÜŞTÜ

Gazete bir diğer haberinde, Katar’ın Güney Kıbrıs Büyükelçisi Hussein Bin Ahmad Mohammad Ibrahim Al-Hmeid’in Rum Savunma Bakanı Fotis Fotiu’yla görüştüğünü yazdı.

Habere göre Büyükelçi görüşmede, ülkesinin Kıbrıs sorununa BM kararları çerçevesinde adil ve kalıcı bir çözüm bulunmasından yana olduğunu belirtirken Fotiu ise, Rum hükümetinin, Kıbrıs sorununun çözümü müzakerelerinin Ekim ayında başlaması yönünde çaba sarf ettiğini öne sürdü.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.