1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. KATE MOSS HAKKINDA 10 BİLİNMEYEN ŞEY
KATE MOSS HAKKINDA 10 BİLİNMEYEN ŞEY

KATE MOSS HAKKINDA 10 BİLİNMEYEN ŞEY

Guardian gazetesinden Jess Cartner-Morley, top model Kate Moss ile öğle yemeği yedikten sonra onunla ilgili öğrendiklerini sıraladı...

A+A-

İşte Kate Moss hakkında 10 bilinmeyen şey: 

1. Instagram hesabı var ama onu bulmak neredeyse imkansız. Altısı çocuk, sadece 10 takipçisi olan hesabının görünmez olmasını kendisi istiyor. 

2. Yazmak yerine konuşmayı tercih ediyor çünkü tam bir gramer gestaposu. En basit yazışmada bile noktalama işaretlerini eksiksiz kulanıyor, yazım hatası ve kısaltma yapmıyor, başka türlüsüne tahammülü yok. O yüzden mesaj göndermesi çok uzun sürüyor, onun terine telefon açmayı tercih ediyor. 

3. Kendi fotoğraflarını çekmekten nefret ediyor. 

4. Sıradan bir öğle yemeğinde bile Prada giyebiliyor. 

5. Hiçbir fırsatı kaçırmamaya gayret ediyor. İnsanı yemekten sonra surat asmama konusunda bile uyarıyor. 

6. Carphone Warehouse için tasarladığı son modeller arasında, siyah sahte timsah derisi iPhone koruyucusu, küçük demir motifleriyle fermuarlı iPad kılıfı, bileğindeki dövmeleye göre alınmış modeller var. “Kadınsı şeyler yapmak istedim, sadece yapışkan ve plastik olsun istemedim” diyor. 

7. Altın ve günüş renklerini yanyana kullanmama konusunda obsesiflik boyutunda takıntılı. Üzerinde gümüş akseuarlar varken minicik bir altın sarısı objeye tahammülü yok. 

8. Telefon aksesuarlarını o gün giydiği kıyafetlere göre değiştiriyor. Altın ve gümüşü birlikte kullanmamak konusunda oldukça takıntılı olduğunu söylüyor. 

9. Öğle yemeğinde deniz ürünleri ile başlayıp biftekle devam eden bir mönüden çekinmiyor. Formunu korumak için salata yiyen meslektaşlarından bu konuda biraz ayrılıyor. 

10. Favori uygulaması ‘Dumb Ways to Die’ (Ölmek için aptalca yöntemler). “Bunu sorduğuna pişman olacaksın çünkü bağımlılık yaratıyor” diyor. 

Akşam

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.