1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. KATİL ZANLILARI YAKALANDI
KATİL ZANLILARI YAKALANDI

KATİL ZANLILARI YAKALANDI

KATİL ZANLILARI YAKALANDI

A+A-

Londra'da Türkçe konuşan toplumun yoğun olarak yaşadığı Wood Green bölgesindeki işyerinin önünde otururken silahlı bir gurubun çatışmasında, kör bir kurşuna hedef olan 42 yaşındaki Erdoğan Güzel'in katil zanlısı 9 kişi New Scotland Yard Cinayet Masası dedektifleri tarafından yakalandı.

Mihrişah SAFA

New Scotland Yard'tan konuyla ilgili yapılan açıklamada, şüphelilerden 6 kişinin, Londra'dan 45 km uzaklıktaki Gatwick'te, 3 kişinin de Wood Green'e sınır alan Hornsey bölgesinde yaşadıkları adreste yakalandığı ifade edildi.
Gatwick'te gözaltına alınan 3 erkek ve 3 kızın; 25-20-16-16-21 ve 61 yaşlarında , Hornsey'de göz altına alınan üç kişinin de, 55-23 ve 26 yaşlarında olduğu ifade edildi.

Metropolitan Polisi Cinayet ve Ağır Suçlar Masası Başmüfettişi Detektif Tim Duffield, 'Bir kişinin ölümü, adı açıklanmayan 52 yaşındaki bir kadının da yaralandığı silahlı saldırıyı gerçekleştirenler ve olayın yapılış biçimi, bütün detaylarıyla ortaya çıkarılacaktır' şeklinde konuştu.

Silahlı saldırganların, rastgele ateş açmaları sonucu serseri bir kurşunun isabet ettiği talihsiz Türk iş adamının cenazesi, Haringey'de Adli Tıp’da yapılacak otopsi işlemlerinin bitimi ardından doğum yeri olan Aksaray’da toprağa verileceği öğrenildi.

Erdoğan Güzel’in, tatil için Türkiye’de bulunan Rıdvan Güzel (16) ve Eda Güzel (15) adlı iki çocuğunun cenaze defin işlemi ardından Londra’ya dönecekleri kaydedildi.

Öte yandan, Avrupa Türk Demokratlar Birliği - UK tarafından olayın meydana geldiği Lordship Lane'de bir protesto gösterisi düzenlendi. Çok sayıda kişi olayı lanetleyerek, Güzel’in hayatını kaybettiği pastane önünde bir süre durdular, çiçekler bırakılan işyerinde hayatını kaybeden genç işadamını andılar.

StarKıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.