1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. KATİLİYLE AYNI KAREDE!
KATİLİYLE AYNI KAREDE!

KATİLİYLE AYNI KAREDE!

Katiliyle aynı karede!

A+A-

Beyoğlu'nda dün öldürülen iki Türkmen uyruklu arkadaş, katilleri ile birlikte bardan çıkarken güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Kayıtlarda Türkmen Muret Beşimov, katili ile birlikte birbirine sarılarak bardan çıkıyor.

Beyoğlu'nda önceki gece Türmen uyruklu Muret Beşimov (22), kız kardeşi Leyla Beşimov ve arkadaşı Rustem Mattiyev (27) ile birlikte eğlenmek için bara gitti. Burada başka biriyle tanışan şahıslar, iddiaya göre alkol alıp daha sonra Murat Beşimov'un evinde eğlenmeye devam etti. Burada çıkan tartışmada barda tanıştıkları şahıs, Muret Beşimov ve Rustem Mattiyev'i tabancayla vurarak öldürdü. Olaya tanık olan Leyla Beşimov ise sinir krizleri geçirdi. Polisin incelemesi ardından iki arkadaşın cesetleri Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Cinayeti soruşturan polis, olayda sonra firar eden katilin peşine düştü. Polis, şahısların birlikte eğlendiği barın güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek soruşturma başlattı. Güvenlik kamera görüntülerinde Muret Beşimov, Leyla Beşimov ve arkadaşı Rustem Mattiyev'in barda tanıştıkları şahıs ile birlikte bardan çıkışları görülüyor. Görüntülerde ilk olarak Leyla Beşimov bardan çıkıyor. Genç kızdan bir süre sonra Rustem Mattiyev, ardından da Muret Beşimov, katili ile birbirlerine sarılarak bardan ayrılıyor. İki Türkmen arkadaş, katilleri ile birlikte son kez güvenlik kameraları tarafından görüntüleniyor.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.