1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KATLİAMA LANET
KATLİAMA LANET

KATLİAMA LANET

Mübarek Ramazan ayı içerisinde şehit edilen Müslümanlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa ve geride kalanlara sabır

A+A-

AK HATAYLILAR KARDEŞLİK DAYANIŞMA VE KÜLTÜR DERNEĞİ  VE YARDER  SALDIRILARI KINADI

Ak Hataylılar Kardeşlik Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Mehmet İpek, dünya devletlerini ve tüm insan hakları savunucularını Gazze’de yaşanan katliama seyirci kalmamaya davet etti.

İpek yaptığı yazılı açıklamada, “BM, ABD ve AB’nin İsrail’in 70 yıldır uyguladığı katliama seyirci kaldığını” söyleyerek, durumu eleştirdi.

İpek, İsrail Devleti’ni ve yaptıkları katliamı lanetleyerek, Gazze’de mübarek Ramazan ayı içerisinde şehit edilen Müslümanlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa ve geride kalanlara sabır diledi.

Öte yandan KKTC Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (YARDER) Başkanı Talip Sancar da, İsrail’in Filistin’e yaptığı saldırıları kınadı.

Sancar da yaptığı yazılı açıklamada, Suriye, Irak, Mısır, Afganistan, Türkistan, Somali ve Orta Afrika’da yaşanan olayların da kendilerini üzdüğünü belirterek, yaşanan zulmün sona ermesini temenni etti.

Sancar, Ramazan dolayısıyla derneklerinin Girne Barış Parkı’nda öğrencilere, çevre halkına iftar vermeye devam ettiğini sözlerine ekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.