1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “KAV SABAH KAHVESİ” ETKİNLİĞİ
“KAV SABAH KAHVESİ” ETKİNLİĞİ

“KAV SABAH KAHVESİ” ETKİNLİĞİ

ETKİNLİK KAPSAMINDA TOPLANAN BAĞIŞLAR TOPRAK VE SU ANALİZLERİNDE KULLANILACAK

A+A-

ETKİNLİK KAPSAMINDA TOPLANAN BAĞIŞLAR TOPRAK VE SU ANALİZLERİNDE KULLANILACAK

Kanser Araştırma Vakfı (KAV) tarafından düzenlenen “Sabah Kahvesi” etkinliğinin ikincisi 7 Eylül Cumartesi günü gerçekleşecek.

Etkinliğe katılmak isteyenler 10.00- 12.00 saatleri arasında Lefkoşa’da Mambocino Coffee, Şefler Pastanesi, Arasta Özerlat Kahve ve Delicious Cafe; Girne’de Cafe Dükkan ve Gazimağusa’da Grand Mardo’ya giderek kahve içebilecek. Ayrıca bazı kişiler de evlerinde Sabah Kahvesi etkinliği düzenleyecek.

KAV’dan yapılan yazılı açıklamaya göre, “Mevsimin ilk kahvesini hep birlikte içelim, kanserle savaşta KAV'la birlikte tek yürek olalım” sloganıyla yola çıkılan etkinliğe katılanlar, KAV tarafından sağlanan geri dönüşümlü kumbaralara bağış bırakabilecek.

Bu bağışlar KKTC’de en fazla kanser vakasının görüldüğü bölgelerde detaylı toprak ve su analizleri için kullanılacak.

KAV’dan yapılan açıklamada “Sağlıksız bir çevre hepimizin sorunu, etkinliğimize katılarak kendimizin ve çocuklarımızın geleceği için mücadeleye katkı koyalım. El ele hep birlikte gelin yeni bir sayfa açalım” denildi.

Açıklamaya göre etkinliğe katılanların “evlerinde sevdikleriyle birlikte sabah kahvesi içerek KAV’ın hazırladığı bilgi notları ile kansere karşı farkındalık kazanmaları; geri dönüşüm başlatılması ve de bu konularda bilgi paylaşımının artırılması” hedefleniyor.

İlki 1 Haziran’da 50’yi aşkın mekanda yapılan Sabah Kahvesi etkinliği düzenlemek isteyenlerin 05338634929 numaralı telefondan veya rezanfahrioglu@yahoo.com adresinden daha fazla bilgi edinebileceği kaydedildi.

TAK

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.