1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAV'DAN “3. SABAH KAHVESİ”
KAV'DAN “3. SABAH KAHVESİ”

KAV'DAN “3. SABAH KAHVESİ”

Kanser Araştırma Vakfı’nın (KAV) “3. Sabah Kahvesi” etkinliği bugün Lefkoşa, Gazimağusa ve Girne’deki bazı cafelerde gerçekleştirildi.

A+A-

Kanser Araştırma Vakfı’nın (KAV) “3. Sabah Kahvesi”  etkinliği bugün Lefkoşa, Gazimağusa ve Girne’deki bazı cafelerde gerçekleştirildi.

10.00-13.00 saatleri arasında Özerlat Kahve, Dimes ve Rana Fahrioğlu şirketlerinin sponsorluğunda vakıf gönüllüleri tarafından gerçekleştirilen etkinlik Lefkoşa’da; Delucious Cafe, Gloria Jeans, Mambochino, Özerlat Kahve ve Şefler, Gazimağusa’da Gloria Jeans ve Girne’de; Cafe Dükkan, Gloria Jeans ve Yalın Guesthouse yanında bazı evlerde yer aldı.

Etkinliği süresince mekan sahipleri elde edecekleri gelirin bir kısmını vakfa bağışlayacak.

Yapmakta olduğu faaliyetlerle kansere farkındalık yaratma yanında kanserle mücadelede halkı tek yürek haline getirmeyi amaçlayan vakıf, “sabah kahvesi etkinliğinden elde edeceği gelirin tamamını KKTC’de kanser vakalarının en fazla görüldüğü bölgelerde detaylı toprak analizi yapımı için kullanılan fona aktaracak.”

Bu arada KAV’a aylık düzenli bağış yapmak isteyenler cep telefonlarından ABONE KAV ve miktarı yazıp (miktar: 10, 25, 50 , 100 TL) 4271’e mesaj atabilecek.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.