1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAVGA DAVASINDA KARAR!
KAVGA DAVASINDA KARAR!

KAVGA DAVASINDA KARAR!

Arkadaşını darp etmişti...

A+A-

Evrim Kamalı

Lefkoşa’da Dereboyu’ndaki bir kafe önünde aralarında çıkan sözlü tartışma neticesinde arkadaşı Kemal Diana’ya yumruk atarak burnunu kıran zanlı Uğurcan Bük aleyhindeki karar, dün Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nde açıklandı.

Başkan Ömer Güran ve yargıçlar Rauf Kürşat ve Vedia Barkut’un sanık aleyhine oybirliğiyle verdiği kararı Başkan Güran açıkladı. Sanık lehine ve aleyhine olan olguları değerlendirdiklerini belirten Başkan Güran, sanığı işlediği “vahim zarar, ciddi darp” suçundan mahkûm ettiklerini söyledi. 

Dosyası kabarık

Başkan Güran, sanığın, benzer sabıklarına ek olarak adam öldürmeye teşebbüs ve uyuşturucu madde suçlarından da aleyhinde dosyalar olduğunu ve sabıkaları bulunduğunu belirterek, tüm bu olguları aleyhine ağırlaştırıcı neden olarak değerlendirdiklerini açıkladı. 

Sanığın davasını kabul edip adaletin erken tecellisine katkı koymasını, ayrıca müşteki ile arasında olan sorunları çözmesi ve şikâyetin geri çekilmesini lehine değerlendirdiklerini söyleyen Güran, tüm bu olgular ışığında sanığı suçlu bulup mahkûm ettikleri davalardan 3 ay hapse mahkûm ettiklerini açıkladı.

Haberal Kıbrıslı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.