1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAVGA VE ZARAR
KAVGA VE  ZARAR

KAVGA VE ZARAR

Kavga ve vahim zarar

A+A-

Dün saat 17.00 sıralarında, Lefkoşa’da Mecidiye Sokak üzerinde, iki grup arasında çıkan tartışmada M.A (E-23) tasarrufunda bulundurduğu bıçak ile T.D’yi sol el yüzük parmağından, F.Ş. ise C.D’yi tasarrufunda bulundurduğu ustura ile göğüs kısmından yaraladı.

Daha sonra saat 17.30 sıralarında, bu kez Abdi Çavuş Sokak içerisinde, arkadaşlarını darp ettikleri gerekçesi ile iki grup yeniden kavga etti. Kavgaya karışanların tutuklandığı ve soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Öte yandan dün gece saat 00.30 sıralarında, Girne’de bir pansiyonda A.Y (E-36), alkol tesiri altında olduğu bir sırada, aynı pansiyonda kaldığı ve tartıştığı Ahmet Öztürk’e tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu bıçak ile saldırdı. Öztürk, kaçmaya çalışırken pansiyon basamaklarından düşerek sol ayak bileğini kırdı. Akabinde devam eden kovalamaca sonucu,  A.Y. tasarrufunda bulunan bıçak ile Öztürk’ü karnından ve yüzünden yaraladı. A.Y’nin tutuklandığı ve soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Yine bu sabaha karşı 03.00 sıralarında,  Lefkoşa’da, Şht Albay Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde, E.K (E-42) ve A.K (E-50), ile daha sessiz olmaları konusunda kendilerini uyaran M.İ (E-58) arasında çıkan tartışma sonucu E.K. ve A.K, M.İ’nin burnunu kırdı. Adı edilenlerin tutuklandığı, soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.