1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. KAVGANIN SIRRI ŞARKI SÖZLERİNDE!
KAVGANIN SIRRI ŞARKI SÖZLERİNDE!

KAVGANIN SIRRI ŞARKI SÖZLERİNDE!

Asansör kavgası büyüyor...

A+A-

Beyonce asansör kavgasını şarkı sözlerine taşıdı

Ünlü şarkıcı Beyonce, Mayıs ayında kız kardeşi Solange’ın New York’daki Standard Oteli’nin asansöründe kocası Jay Z’ye saldırması ile ilgili olarak yeni şarkısının sözleriyle ipucu verdi.

Beyonce, son albümünde yer alan 'Flawless' isimli şarkısına ünlü rapçi Nikki Minaj’la hazırladıkları remix’i dün sevenleriyle paylaştı. Ancak şarkının yeni düzenlemesine, “Elbette asansörde bir milyar dolar olduğunda bazen kavgalar çıkıyor” sözlerinin eklenmesi kafaları karıştırdı. Bu sözlerin Met Gala gecesindeki asansör kriziyle alakalı olduğunu konuşuluyor.

Güvenlik kamerasına yansıyan kavga görüntülerinin güvenlik görevlisi tarafından basına sızdırmasının ardından Beyonce ve Jay Z konu ile ilgili bir açıklama yapmayı şimdiye dek reddetmişti.

25448724.jpg

EVLİLİKLERİ SALLANTIDA MI
Asansördeki kavganın dünya gündemine oturmasının ardından her ne kadar Beyonce, Jay Z ve Solange basın karşısında mutlu aile tabloları çizse de ünlü çiftin evliliğinin sallantıda olduğuna dair dedikodular hız kazandı.

Amerikan basını bir süredir birlikte Dünya turnesinde olan Jay Z ve Beyonce’nin farklı otellerde kaldığını ve 100 milyon dolar gelir getirmesi beklenen turne sona ermeden boşanabileceklerini söyledi.

New York Post gazetesi 32 yaşındaki Beyonce ve 44 yaşındaki kocası Jay Z’nin boşanma işlemlerini başlatmak için avukatları ile görüştüğünü hatta Beyonce’nin kızı Blue Ivy ile birlikte yaşamak için yeni bir ev almaya karar verdiğini iddia etti.

25448725.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.