1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAYA: “İNSANIMIZI SAĞLIKLI VE KALİTELİ ORTAMLARDA YAŞATMAK HEDEFİMİZ OLACAK”
KAYA: “İNSANIMIZI SAĞLIKLI VE KALİTELİ ORTAMLARDA YAŞATMAK HEDEFİMİZ OLACAK”

KAYA: “İNSANIMIZI SAĞLIKLI VE KALİTELİ ORTAMLARDA YAŞATMAK HEDEFİMİZ OLACAK”

Aziz Kaya ve belediye meclis üyesi adayları, Cengiz Topel Hastanesi, Yeşilyurt Özel Eğitim Merkezi, Yeşilyurt ve Gaziveren’i ziyaret etti.

A+A-

KAYA: “İNSANIMIZI SAĞLIKLI VE KALİTELİ ORTAMLARDA VE TEMİZ BİR ÇEVREDE YAŞATMAK HEDEFİMİZ OLACAKTIR”

Cumhuriyetçi Türk Partisi-Birleşik Güçler (CTP-BG) Lefke Belediye Başkan adayı Aziz Kaya ve belediye meclis üyesi adayları, Cengiz Topel Hastanesi, Yeşilyurt Özel Eğitim Merkezi, Yeşilyurt ve Gaziveren’i ziyaret etti.

CTP-BG Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, ziyaretlere, bölgede davetli olarak bulunan Sağlık Bakanı Ahmet Gülle ve  Güzelyurt İlçe Başkanı Doğan Şahali ile milletvekili Armağan Candan da katıldı.

Aziz Kaya, ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda, göreve gelmesi halinde, belediye ile sağlık kurumları arasındaki ilişkiyi en üst düzeyde sürdüreceğini söyledi.

Partisinin seçim vizyonunda “Yıldızlı Belediyeler, Sağlıklı Kentler” anlayışının yer aldığına dikkat çeken Kaya, “İnsanımızı sağlıklı ve kaliteli ortamlarda ve temiz bir çevrede yaşatmak hedefimiz olacaktır” dedi.

Aziz Kaya, seçilmesi halinde, muhtarlarla sürekli diyalog kurarak sağlıklı ilişkiler geliştirileceğini, köylerin gelişmesi ve kalkınması için her türlü çabayı ortaya koyacağını ifade ederek, yurttaşlardan destek istedi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.