1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAYALP EKİBİNİ TANITTI
KAYALP EKİBİNİ TANITTI

KAYALP EKİBİNİ TANITTI

CTP-BG Gazimağusa Belediye Başkan adayı Oktay Kayalp, MAGEM Maraş’ta düzenlenen resepsiyonla ekibini tanıtarak

A+A-

CTP-BG GAZİMAĞUSA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KAYALP DÜZENLENEN RESEPSİYONLA EKİBİNİ TANITTI

ETKİNLİĞE GENEL BAŞKAN BAŞBAKAN YOGANCIOĞLU DA KATILDI

Gazimağusa Belediye Başkanı ve CTP-BG Gazimağusa Belediye Başkan adayı Oktay Kayalp, MAGEM Maraş’ta düzenlenen resepsiyonla ekibini tanıtarak projelerini anlattı.

CTP-BG’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Gazimağusa Belediyesi Meclis üyesi adaylarının özgeçmişlerinin okunarak tanıtımının yapıldığı gecede Oktay Kayalp, Gazimağusa’yı Avrupalı ve dünyalı kent yapma sözü verdi.

Etkinliğe, CTP-BG Genel Başkanı ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu ile Gazimağusa İlçe Başkanı Erkut Şahali de katılarak konuşma yaptı.

YORGANCIOĞLU

CTP-BG olarak, halkın en iyi belediyecilik hizmeti alması için sürekli çalıştıklarını, yerel yönetimlerin Avrupalı hizmet vermesi için gerekli tedbirleri aldıklarını ifade eden Başbakan Yorgancıoğlu, “diğer belediyeler ile CTP’li belediyeler arasında önemli bir fark var” dedi.

Daha yapacak çok işleri olduğunu kaydeden Yorgancıoğlu, “29 Haziran’dan da CTP’nin zaferle çıkacağı” inancını dile getirerek, “belediyecilik hizmet işi, hizmet de CTP’nin işi” ifadesini kullandı.

ŞAHALİ

CTP-BG Gazimağusa İlçe Başkanı Erkut Şahali de yaptığı konuşmada, geleceğe emin adımlarla ilerleyen Gazimağusalı’nın “dünya standartlarında yaşama ayrıcalığına sahip olduğunu;belediyenin bugün köyden kente dönüştüğünü ve dünyanın saygın kenti olma yolunda yürüdüğünü” anlattı.

“Yıldızlı belediyeciliği önce Mağusalı’nın yaşadığını ve ilklerin şehri olduğunu” ifade eden Şahali, Mağusa’nın her noktasının eşit hizmet aldığını, bu başarının Mağusalı’nın başarısı olduğunu savundu.

KAYALP

Gazimağusa Belediye Başkanı ve CTP-BG Gazimağusa Belediye Başkan adayı Oktay Kayalp ise, “son 40 yılda Maraş’a yapılan en büyük tesiste” olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, son 20 yılda Gazimağusa’nın ulaştığı başarı düzeyinde görev alan tüm meclis üyelerine ve bu eserin en büyük yaratıcısı olan belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Katılımcı bir anlayışla akademisyenler ve sivil toplum örgütü yöneticileriyle yaptıkları çalışmalar sonucunda, önümüzdeki 4 yıl için projelerini belirlediklerini ve büyük hedefleri olduğunu ifade eden Kayalp, denizle buluşan, altyapısı tamamlanmış, yemyeşil bir Mağusa için, genç ve dinamik bir ekiple yola devam edeceklerine olan inancını dile getirdi.

Yeniden seçilmesi halinde, Serbest Liman’dan Glapsides’e gidecek kordon boyu projesiyle, denize açılımın sağlanacağını, bu konuda yeni dönemde önemli bir görev üsteleneceklerini, denizle ilgili diğer projeyle ise, yat limanını düzenleyerek hem turizme hem Mağusa’ya kazandıracaklarını, 16 kilometrelik sahil şeridinin 8 kilometresini sivile açarak Mağusa’yı denizle buluşturma hedefine tam olarak ulaşacaklarını kaydetti.

“Gazimağusa Belediyesi kültürel ve sosyal alanda Kıbrıs Türk belediyeciliğinin onurudur” diyen Kayalp, “Bu alanda ne üretildiyse Mağusa’da üretildi ve yayıldı. Kaliteyi yükselterek devam edeceğiz. Suriçi’ne ekonomik katkı sağlama ve kültürel mirası gelecek nesillere taşınması için önemli bir aktivite merkezi daha yapılacak” dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.