1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAYALP, LAGUNA YAT LİMANI PROJESİNİ ANLATTI
KAYALP, LAGUNA YAT LİMANI PROJESİNİ ANLATTI

KAYALP, LAGUNA YAT LİMANI PROJESİNİ ANLATTI

Kayalp, Laguna yat limanı projesini anlattı

A+A-

CTP-BG GAZİMAĞUSA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KAYALP, LAGUNA YAT LİMANI PROJESİNİ ANLATTI

Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler (CTP-BG) Gazimağusa Belediye Başkan adayı ve Gazimağusa Belediyesi Başkanı Oktay Kayalp ile Belediye Meclis Üyeliği adayları, Kıbrıs Türk Mücahitler Derneği’nin Gazimağusa Şubesi Başkanı Ahmet Sevinç ve yönetim kurulu üyelerini dernek binasında ziyaret etti.

CTP-BG’den verilen bilgiye göre Kayalp ziyaretinde Laguna Bölgesi’nde yat limanı içeren projelerini anlattı. Yeni bir takımla yola devam etmek istediklerini belirten Kayalp, kenti daha da geliştirmek için planları bulunduğunu kaydetti.

Altyapıyı bütünüyle tamamlama ve Gazimağusa’yı daha yeşil bir kent yapma hedefleri bulunduğunu kaydeden Kayalp, kordon boyu projesinin hazır olduğunu, gerekli onayları da aldıklarını ve seçilmesi halinde yeni dönemde yat limanının hayata geçeceğini söyledi.

Kayalp, Larnaka Yolu’nun kuzeyinde kanalizasyon altyapısını tamamlatacağını, önce Veyseliler Bölgesi ile Kombos meydanı arasındaki bölge ardından ise Derinya ve Tuzla bölgesinin kanalizasyon altyapısının yapılacağını anlattı.

YENİ MEZARLIK VE CAMİ PROJESİ

Dumlupınar, Tuzla ve Döveç Düğün Salonu yanındaki büyük alanları rekreasyon alanı olarak düzenleme, Çanakkale Gölet’ini halkın piknik yapabileceği bir alan olarak düzenleme projelerini da aktaran Kayalp, yeniden seçilmesi durumunda yeni bir mezarlık ve cami yaptıracağını kaydetti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.