1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAYALP VE EKİBİ, MTG’Yİ ZİYARET ETTİ
KAYALP VE EKİBİ, MTG’Yİ ZİYARET ETTİ

KAYALP VE EKİBİ, MTG’Yİ ZİYARET ETTİ

Oktay Kayalp ile belediye meclis üyeliği adayları, Mağusa Türk Gücü Spor Kulübü’nü ziyaret etti.

A+A-

CTP-BG Gazimağusa Belediyesi Başkan adayı ve Gazimağusa Belediye Başkanı Oktay Kayalp ile belediye meclis üyeliği adayları, Mağusa Türk Gücü Spor Kulübü’nü ziyaret etti.

Kulüp Başkanı Altunay Fahri ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Oktay Kayalp, ekibini tanıtarak projelerini anlattı.

Gazimağusa kentini daha da geliştirmeye devam etmek için genç ve dinamik bir ekiple yola çıktıklarını ifade eden Kayalp, halkın hizmet odaklı, kamu kaynaklarını verimli kullanan tutarlı çizgilerine onay vereceğini söyledi.

Kayalp, Mağusa Türk Gücü Spor Kulübü’nün 40’lı yıllardan beridir faaliyet gösteren köklü bir kulüp olduğunu, sadece sportif değil diğer alanlarda da faydalı işler yaptığını kaydetti.

Diğer kulüplere olduğu gibi MTG’nin de yaşamını devam ettirmesi için katkı yaptıklarını, sivil toplum kuruluşlarının hesap verebilir ve denetlenebilir mali yapıda olmasının önemli olduğunu söyledi.

“MAĞUSA LEFKOŞA’DAN KÖTÜ DURUMDAYDI”

Gazimağusa Belediyesi’ni 20 yıl önce “Lefkoşa Belediyesi’nden daha kötü durumda devraldığını hatırlatan Kayalp, beledi hizmetlerin verilemediği, maaşların ödenemediği, ciddi bir güvensizliğin olduğu o dönemden belediyenin itibarını kazandığı bir döneme gelindiğini” söyledi.

Belediye seçiminin iki farklı anlayışın yarışacağı bir seçim olacağına dikkat çeken Kayalp, “Bir tarafta belediyeleri çiftlik gibi gören ve kamu kaynaklarını popülist bir anlayışla kullanan anlayışın, diğer tarafta hizmet odaklı, popülist işler yapmayan, kaynakları verimli kullanan temiz anlayışa sahip olan biz” dedi.

Popülist siyasetin kurumu çökertmesi durumunda hem çalışanlara, hem insanlara büyük zarar verme tehlikesi olduğunu belirten Kayalp, “Popülizmin vahim sonucunu Gazimağusa halkı çok iyi biliyor” ifadesini kullandı.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.