1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAYIP EMARELER VAR!
KAYIP EMARELER VAR!

KAYIP EMARELER VAR!

Dört gün daha...

A+A-

 

Düzenlenen baskında  aracında 116  adet Extacy  hap ile 3 gram “Hintkeneviri” türü uyuşturucu madde bulunan Burak Ergin dün yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’ de görevli polis çavuşu Fatih Kaleci, 28 Ekim 2014 tarihinde Gazimağusa Sosyal Konutlar bölgesinde zanlının aracına düzenlenen operasyonda 116 adet Extacy türü uyuşturucu içeren hap ile 3 gram ağırlığında “Hintkeneviri” türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi. 

Zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın devam ettiğini anlatan Kaleci, zanlının uyuşturucu maddeleri KKTC’ ye ithal ettiği bölge olan Beyarmudu’nda soruşturma yaptıklarını belirtti. Kaleci, kayıp  emareler olduğunu söyleyerek, soruşturmanın selameti açısından zanlının 8 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti. Savcı Hasan Çaltılı bu süreyi 4 gün ile sınırlandırdı. Zanlı Burak Ergin, mahkemede söz alarak çok pişman olduğunu söyledi.

Huzurundaki şahadet ve beyanı değerlendiren Yargıç Ayşen Toroslu zanlının 4 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.