1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAYIP EMARELER YÜZ HAVLUSU VE NEVRESİM...
KAYIP EMARELER YÜZ HAVLUSU VE NEVRESİM...

KAYIP EMARELER YÜZ HAVLUSU VE NEVRESİM...

5 gün daha...

A+A-

 

Kumyalı köyünde bakıcılığını yaptığı Sebahat Tuncer’in evini soyan Türkmenistan uyruklu zanlı Maral Ovezova, almış olduğu tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Müstahdem tarafından sirkat” suçlamasıyla dün mahkemeye çıkarılan zanlı Ovezova’nın tutukluluk süresi 5 gün daha uzatıldı.

Emarelerin bir kısmı bulunamadı

Meselenin tahkikat memuru Müfettiş Muavini Ömer Çakır, Kumyalı’da Sebahat Tuncer’in evinde bakıcı olarak çalışan zanlı Maral Ovezova’nın 3 Kasım ile 10 Kasım tarihleri arasında evden muhtelif ebat, şekil ve ayarda ziynet eşyası, 15 adet yüz havlusu ve 1 adet nevresim takımını çaldığını açıkladı.

Meselenin 12 Kasım’da polisin bilgisine geldiğini belirten Çakır, zanlının aynı gün tespit edilerek tutuklandığını söyledi. Çalınan ziynet eşyalarının bir kısmının, nevresim takımının ve 1 adet yüz havlusunun zanlının tasarrufunda bulunduğunu açıklayan Çakır, aranan emarelerin henüz daha bulunamadığını belirtti. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın devam ettiğini belirten Çakır, zanlının 8 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

5 gün daha

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı Maral Ovezova’nın tahkikat maksatları bakımından 5 gün daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Haberal Kıbrıslı

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.