1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAYIP KÖY "ŞAHİNLER"
KAYIP KÖY "ŞAHİNLER"

KAYIP KÖY "ŞAHİNLER"

Gönyeli çemberinden Mevlevi çemberine kadar Şahinler köyünü gösteren hiçbir levha yok. Köyün yerini bilmeyen ve levhalara göre köyü bulmaya çalışan birçok vatandaş Şahinler köyüne ulaşmakta büyük zorluklar yaşıyor.

A+A-

Havadis’e konuşan köy muhtarı Kadir Özbir, yolu bilmeyen birçok vatandaşın levha eksikliği nedeniyle Şahinler köyünü bulmaya çalışırken kaybolduğunu ve yanlışlıkla başka köylere gittiğini kaydetti. Şahinler köyünün her konuda unutulduğu gibi yol levhaları konusunda da unutulduğunu ifade eden Özbir, ayrıca bu nedenle köy halkının kendisine sitem ettiğini belirtti.

“Gençlik, köyü terk ediyor”

Köy muhtarı Özbir ayrıca bölgede yaşanan nüfus sorununa da değindi. Şu anda köyde 135 kişinin yaşadığına dikkat çeken Özbir şu şekilde konuştu:

“Bölge gençleri köyü terk ediyor. İşsizlik ve arsa sorunu yaşıyoruz. Bölgemizdeki gençlerin yüzde 90’ının üniversite mezunu olmasına rağmen iş yok. Ayrıca her konuda unutulan köyümüzün yol levhaları da unutuldu. Köyün girişine gelene kadar hiçbir yerde köyümüzü gösteren bir levha bulunmuyor.”

 

Havadis

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.