1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAYIP PARA 26 BİN 700 TL OLDU
KAYIP PARA 26 BİN 700 TL OLDU

KAYIP PARA 26 BİN 700 TL OLDU

Kayıp para 26 bin 700 TL oldu

A+A-

Satış rezervasyon müdürü olarak çalıştığı iş yerinde müşterilerden aldığı parayı cebe atmakla suçlanan Rahmi Yeşilkanat aleyhindeki soruşturma devam ediyor. Kayıp para ise her gün artıyor.

Devrim DEMİR

Lefkoşa’da faaliyette olan Can Turizm isimli iş yerinde 2012 yılından bu yana satış rezervasyon müdürü olarak çalışan Rahmi Yeşilkanat’ın, müşterilerden temin ettiği yüksek miktardaki para hesaplandıkça artıyor.

İlk belirlemelere göre 11 bin TL olan miktar 26 bin 700 TL olurken, soruşturma derinleştirildi.

Yeşilkanat, dün ek tutukluluk talebiyle yeniden Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Cenkay İnan, soruşturmanın devam ettiğine dikkati çekerek zanlının 7 gün daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Hesapladıkça miktar artıyor

Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Vasıf Çağrıbey, zanlı Rahmi Yeşilkanat’ın “Müstahdem tarafından sirkat” suçundan tutuklandığını anlattı.

Polis memuru Vasıf Çağrıbey, Rahmi Yeşilkanat’ın Lefkoşa’da faaliyet gösteren “Can Turizm” isimli iş yerinde çalıştığı sırada Temmuz 2017 tarihinde müşterilerden şirket adına toplamış ilk hesaplamalara göre 11 bin 100 TL ve 4 bin 980 Euro nakit parayı şirket muhasebesine ödemeyerek çaldığını söyledi.

Çağrıbey, soruşturmanın devamında ise miktarın değiştiğini ve 26 bin 700 TL olduğuna vurgu yaparak zanlının çalmış olduğu miktarın artmasının muhtemel olduğunu belirtti.

Tutukluluk süresi uzatıldı

Çağrıbey, soruşturmanın devam ettiğini ifade ederek şirket muhasebesinin evraklar üzerinde başlattığı incelemenin devam ettiğini, miktarın artmasının muhtemel olduğunu belirterek soruşturma maksatlı 7 gün daha  poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.