1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAYIP PARALAR ARANIYOR!
KAYIP PARALAR ARANIYOR!

KAYIP PARALAR ARANIYOR!

Paraları elektrik panosu altında saklamış

A+A-

Güneşoğlu Petrol İstasyonu'ndaki soygunla ilgili tutuklanan Süleyman Çelik, 4 gün daha polis hücresinde kalacak

Hüseyin Çiçek

Gazimağusa’da, 21 Temmuz gecesi  Güneşoğlu benzin istasyonunda gerçekleştirilen milyonluk soygun olayı ile ilgili tutuklu bulunan Süleyman Çelik, dün yeniden  ek tutukluluk istemi ile mahkeme huzuruna çıkarılırdı
Adli Şube’de görevli polis memuru Ersoy Saydağ, mahkemeye meseleyi anımsattı. Saydağ,Gazimağusa’da faaliyet gösteren Güneşoğlu Petrol İstasyonu'nda, 21 Temmuz ile 22 Temmuz tarihleri arası gerçekleşen soygunda 345 bin TL nakit para ve 100 bin TL tutarında 100 adet çek yaprağının çalındığını söyledi.
Mesele ile ilgili işyeri çalışanlarından ifade alındığını ve zanlı Süleyman Çelik’in çelişkili ifadeler verdiğini belirten Saydağ, zanlının, soygundan sonra 3 kişiye toplamda 50 bin TL borç ödemesi yaptığının belirlendiğini ve konu paraların nereden bulduğuna yönelik izahatte bulunamadığını aktardı.

Paraları elektrik panosu altında saklamış

Saydağ, zanlının, 24 Temmuz 2017 tarihinde suçunu itiraf ettiğini ve paraları sakladığı yeri kendilerine izah ettiğini belirtti.Saydağ, zanlının kirada kaldığı apartmanın elektrik panosu içerisinde, çalınan paraların 143 bin 175 TL, 23 bin 734 Dolar, bin 570 sterlin ve 4 bin 570 Euro’luk kısmının bulunduğunu anımsattı. 
Zanlının ifadesi doğrultusunda İskele’ye bağlı Boğaz’da sahile atılı  vaziyette, iş yerinden sirkat edilen çelik kasanın da bulunduğunu belirten Saydağ, sirkat edilen paraların tamamının bulunamadığını bildirdi. Soruşturmanın tüm çabalara rapmen henüz tamamlanamadığını ve zanlının serbest kalması halinde soruşturmaya etki edebileceğini vurgulayan Saydağ, mahkemeden soruşturma maksatlı ek tutukluluk süresi talep etti.


Güder: Antrenman yerine soruşturmayı tamamlayabilirdiniz

Zanlı avukatı İddia Makamı'nın 8 günlük tutukluluk talebine itiraz etti. Müvekkilinin anayasal hakları bakımından 8 günlük sürenin fazla olduğunu iddia eden Güder, tahkikat memurunun soruşturma süresi içerisinde antremana gittiğini ileri sürerek, antreman yerine soruşturmaya ağırlık verilmesi halinde, tahkikatın tamamlanabileceğini savundu.
Huzurundaki şahadet ve zanlı avukatının iddialarını değerlendiren Yargıç Gülay Süleymanoğlu, soruşturma maksatlı zanlının 4 gün süre polis nezaretinde tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.