1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAYIT DIŞILIKLA MÜCADELE İLE İSTİHDAM KONULARI
KAYIT DIŞILIKLA MÜCADELE İLE İSTİHDAM KONULARI

KAYIT DIŞILIKLA MÜCADELE İLE İSTİHDAM KONULARI

Bakanlık ile Oda arasında geçmişten beri kurumsal düzeyde verimli bir işbirliği

A+A-

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar ile Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası Başkanı Hürrem Tulga, kayıt dışılıkla mücadele ile istihdam konularını ile aldı.

Bakanlıktan verilen bilgiye göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar, Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası’nı ziyaret etti.

Gürpınar, Oda Başkanı Hürrem Tulga ile görüşmesinde yaptığı konuşmada, Bakanlık ile Oda arasında geçmişten beri kurumsal düzeyde verimli bir işbirliği bulunduğunu, özellikle son dönemde yerel işgücü istihdamının desteklenmesi için Oda ile işbirliği içinde hareket ettiklerini kaydetti.

Gürpınar, Oda yetkilileriyle kayıt dışılıkla mücadele, istihdam ve mesleki işgücünün yetiştirilmesi konularında görüş alışverişinde bulunacaklarını söyledi.

Esnaf ve Zanaatkarlar Odası Başkanı Hürrem Tulga da, çalışma hayatının sorunlarının çözülmesinde hem devlete hem de sivil toplum örgütlerine büyük sorumluluk düştüğünü belirtti ve bakanlık  ile işbirliğinin önemine işaret etti.

Bakan Gürpınar’a ziyaretinde Müsteşarı İsmet Lisaniler, Özel Kalem Müdürü Hasan Daniş ile Çalışma Dairesi Müdürü İsmail Bayhanlı eşlik etti.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.