1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAYITLAR SÜRÜYOR
KAYITLAR SÜRÜYOR

KAYITLAR SÜRÜYOR

UKÜSEM’İN BİLGİSAYAR DESTEKLİ PROGRAMLARINA KAYITLAR SÜRÜYOR

A+A-

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nin (UKÜSEM) 2013-2014 Akademik Yılı Güz döneminde açtığı “Uygulamalı Ağ Güvenliği” ve “AutoCAD” sertifika programlarına kayıtlar sürüyor.

UKÜ’den yapılan yazılı açıklamada, Kamu, özel sektör ve topluma hizmet amacı ile yola çıkan UKÜSEM’in,  bu yıl da çeşitli alanlarda sertifika programları başlattığı kaydedildi.

“Uygulamalı Ağ Güvenliği” kursunda dersler Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Devrim Seral tarafından yürütülecek. Ağ güvenliği konusunda fikir sahibi olanlara başlangıç seviyesinde bilgi vermek ve katılımcılara uygulama alanında ağ güvenliği sorunlarını deneyebilecekleri bir ortam sunmanın amaçlandığı kurs, laboratuar ortamında gerçekleştirilecek.

Bilgisayar destekli çizim ve tasarım içerikli “AutoCAD” ve “IdeCAD” sertifika programı kursu ise Güzel Sanatlar Fakültesi’nin yarı zamanlı öğretim elemanı Mete Mutlu Balkıs tarafından yürütülecek.

Açıklamada, UKÜSEM’in açtığı sertifika programlarıyla ilgilenenlerin, 6711111 (dahili 2070) numaralı telefondan ve/veya ukusem@ciu.edu.tr adresinden ayrıntılı bilgi alabilecekleri kaydedildi.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.