1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAYITLARI İÇİN SON BAŞVURU TARİHİ...
KAYITLARI İÇİN SON BAŞVURU TARİHİ...

KAYITLARI İÇİN SON BAŞVURU TARİHİ...

KAYITLARI İÇİN SON BAŞVURU TARİHİ...

A+A-

Yakın Doğu Üniversitesi 196 yüksek lisans ve doktora programında bahar dönemi kayıtları için son başvuru tarihini 27 Şubat olarak açıkladı.

YDÜ’den yapılan açıklamaya göre, YDÜ, Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) ve Yüksek Öğretim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu (YÖDAK) onaylı 127 yüksek lisans 69 doktora programı bahar dönemi için kayıt kabul edecek.

Yakın Doğu Üniversitesi Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Yeter Tabur, YDÜ’de akademik gelişim için YÖK ve YÖDAK onaylı 196 programda Yüksek Lisans ve Doktora eğitimi verildiğini belirterek, gerek akademik kariyer, gerekse profesyonel kariyer açısından bu programların son derece önemli olduğunu vurguladı.

Son dönemde kamu kuruluşlarındaki personelin profesyonel gelişimi konusunda da üniversite olarak büyük hassasiyet gösterdiklerini söyleyen Yrd. Doç. Dr. Tabur, bu çerçevede Yakın Doğu Üniversitesi’ndeki Yüksek Lisans ve Doktora programlarına kayıt olmak isteyen Kamu personeline de yüzde 20 indirim uygulandığını söyledi.

Fen Bilimleri Enstitüsü, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Eğitim Bilimleri Enstitüsü ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü bünyesinde yer alan 196 Yüksek Lisans ve Doktora programına Bahar dönemi için kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin daha detaylı bilgiyi www.neu.edu.tr web sayfasından veya 223 64 64 (dahili 211-225-377) nolu telefondan alabileceği kaydedildi.

TAK

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.