1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. KAZA ANI KAMERADA
KAZA ANI KAMERADA

KAZA ANI KAMERADA

Kaza anı cep telefonuyla görüntülendi

A+A-

Fransa'da kayak yaparken düşerek ağır yaralanan ve hastanedeki tedavisi devam eden Michael Schumacher'in düştüğü anının olay sırasında cep telefonuyla video çeken bir kişi tarafından görüntülendiği öne sürüldü.

Der Spiegel dergisinin yer haberde, Schumacher'in düşmeden önce ne kadar hızlı olduğuna ve kazanın nasıl meydana geldiğine ilişkin önemli bir görgü tanığının ortaya çıktığı ifade edildi.

Söz konusu habere göre, Essen kentinde yaşayan ve cuma günü Der Spiegel dergisine başvuran 35 yaşındaki bir kişi, olayın meydana geldiği anda olay yerine birkaç metre uzaklıkta bulunduğunu ve pistte akıllı telefonuyla kız arkadaşını videoya çektiğini belirtti.

Söz konusu kişinin çektiği görüntünün arka planında bir kayakçının iki pist arasında bulunan ve kayağa hazır olmayan bölümde kayarken düştüğünün görüldüğü iddia edildi.

Görgü tanığının görüntülerdeki kayakçının açık şekilde Michael Schumacher olduğunu iddia ettiği kaydedildi.

Schumacher'in kazadan önce yavaş ve en fazla saatte 20 kilometre hızla kaydığını savunan görgü tanığı, görüntüyü delil olarak kullanılması için Schumacher'in kazasını soruşturan Albertville Savcılığı'na vereceğini açıkladı.

Formula 1'in efsane pilotu Schumacher 29 Aralık'ta Fransa Alpleri'nde yer alan Meribel'de kayak yaparken düşmüş ve başını taşa çarparak ağır yaralanmıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.