1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. KAZA MI, İNTİHAR MI?
KAZA MI, İNTİHAR MI?

KAZA MI, İNTİHAR MI?

Üç yıldır nişanlı olan Nijeryalı Stanley Royal Etemio ölü bulundu

A+A-

Üç yıldır nişanlı olan Nijeryalı Stanley Royal Etemio ölü bulundu

Girne’de Cratos otelin yanındaki sahilde dün siyahi bir kişiye ait erkek cesedi bulundu. Denizde bulunan ceset otopsi yapılmak üzere Lefkoşa Dr.Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ne kaldırılırken, cesedin Nijerya uyruklu 28 yaşındaki Stanley Royal Etemio’ya ait olduğu belirlendi. Stanley’in Girne Amerikan Üniversitesi’nde öğrenci olduğu, önceki akşam bunalımda olduğu için çok içtiği ve ortalıktan kaybolduktan sonra denizden ölüsünün çıktığı öğrenildi.

İÇTİ, ORTALIKTAN KAYBOLDU VE CESEDİ BULUNDU
Çatalköy’de faaliyet gösteren bir otelin yakınlarındaki sahilde dün saat 15.00 sıralarında kıyıya vurmuş bir erkek cesedi bulundu. Sahil Güvenlik tarafından denizden çıkarılan ceset, otopsi yapılmak üzere Lefkoşa Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan araştırmada cesedin Nijerya uyruklu 28 yaşındaki Stanley Royal Etemio’ya ait olduğu belirlendi. Girne Amerikan Üniversitesi’nde öğrenci olan Stanley’in Kıbrıslı bir kızla uzun süredir nişanlı olduğu, önceki akşam bunalımda olduğu için çok içtiği ve ortalıktan kaybolduktan sonra denizden ölüsünün çıktığı öğrenildi.
“KENDİ HALİNDE İYİ BİR İNSANDI”
Stanley’in cesedini arkadaşlarının tespit ettiği ve polise verdikleri ifadede bunalımda olduğunu söyledikleri ve önceki akşam çok içtiğine dair ifade verdikleri öne sürüldü. Star Kıbrıs’a konuşan arkadaşı N. T ise Stanley’in çok iyi bir kişi olduğunu, uzun süredir Kıbrıslı bir kızla nişanlı olduğunu, canına kıyacak bir yapısının olmadığını ifade etti. Etemio’nun arkadaşlarının Çatalköy’de bir ev tuttuklarını kaydeden N. T, Etemio’nun çok iyi yüzme bilmediğini belirtti.
“WHAT A LİFE”
“Stanley uzun zamandır isyan halindeydi. Hatta geçtiğimiz gün sosyal paylaşım sitesinde “what a life” yazmış. Nasıl öldüğü konusunda bir şey söyleyemeyiz ama bunalımı olduğunu biliyoruz” diyen N.T, Etemio’nun geçen yıl Acun Ilıcalı’nın programına çıkarak şarkı söylediğini anımsattı.
BEACH PARTY’YE Mİ KATILDI?
Stanley Etemio’nun yakın arkadaşının, Çatalköy’deki bir otelde geçtiğimiz gün gerçekleştirilen beach party’de DJ’lik yaptığı, Etemio’nun o partiye katılmış olabileceği, çok iyi yüzme bilmediği için hayatını kaybetmiş olabileceği de iddialar arasında yer aldı.

Starkıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.