1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAZA YAPTILAR, TUTUKLANDILAR!
KAZA YAPTILAR, TUTUKLANDILAR!

KAZA YAPTILAR, TUTUKLANDILAR!

Kaza yapınca ortaya çıktı...

A+A-

Yeni Bakış'tan Gamze Pir Baykur'un haberine göre; Akdoğan’da, KKTC’de izinsiz ikamet ettikleri tespit edilen 2 kişi tutuklandı.

Akdoğan’da önceki gün meydana gelen trafik kazasına karışan 2 kişinin KKTC’de kaçak olduğu tespit edildi. KKTC’de 2017 yılından beri kaçak olduklarının tespit edilmesi üzerine tutuklanan karı koca Muhammad Arımad ile Akhter Bıbı dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldılar. “KKTC’de izinsiz ikamet etmek” suçlarıyla ilgili olarak mahkemeye çıkarılan zanlılar aleyhine 3 günlük tutukluluk süresi temin edildi.

Zanlı Bıbı’nın çalışma izni iptal edildi

Meselenin tahkikat memuru Yusuf Karaoğlu, karı koca olan zanlı Muhammad Arımad ile Akhter Bıbı’nın 9 Mayıs 2019 tarihinde Akdoğan’da meydana gelen kazada tespit edildiklerini söyledi. Zanlılar hakkında yapılan soruşturmada zanlı Arımad’ın 2013 yılında KKTC’ye giriş yaptığının tespit edildiğini söyleyen Karaoğlu, zanlı Bıbı’nın ise çalışma izninin 2017 yılında iptal edildiğini ve her 2 zanlının da KKTC’de kaçak olduğunu açıkladı. 

Karaoğlu, mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını ifade ederek, zanlıların 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Tutuklu kalacaklar

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Umut İnan, zanlı Muhammad Arımad ile Akhter Bıbı’nın tahkikat maksatları bakımından 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.