1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAZADA HAYATLARINI KAYBEDENLERİN İSİMLERİ AÇIKLANDI
KAZADA HAYATLARINI KAYBEDENLERİN İSİMLERİ AÇIKLANDI

KAZADA HAYATLARINI KAYBEDENLERİN İSİMLERİ AÇIKLANDI

Kazada hayatlarını kaybedenlerin isimleri belli oldu

A+A-

POLİS, KAZADA ÖLEN VE YARALANANLARIN İSİMLERİNİ AÇIKLADI

KAZADA DENKTAŞ MUTLUEL, SUDE DEMİRKIRAN VE İLAYDA YELİZ ÖZTÜRK YAŞAMINI YİTİRDİ

DOĞUKAN HÜRYAŞAR VE HAVVA KAYMAKAMTORUNLARI’NIN HAYATİ TEHLİKELERİ BULUNUYOR

Değirmenlik-Girne dağ yolunda sabah meydana gelen trafik kazasında minibüs şoförü Denktaş Mutluel (E-57), minibüste yolcu olarak bulunan Sude Demirkıran (K-16) ve İlayda Yeliz Öztürk (K-17) olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kazada yaralanan Doğukan Hüryaşar (E-15) ve Havva Kaymakamtorunları (K-17) ise yoğun bakım servisinde müşahede altına alındı ve hayati tehlikeleri bulunuyor.

Minibüste yolcu olarak bulunan Ferah Mutluel (K-53), Abdullah Korkmaz (E-18), Sude Dermal (K-16), Senem Töre (K-16), Kamil Meşeli de (E-17) Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Polis basın bültenine göre, kaza saat 07.10 sıralarında, Değirmenlik-Girne dağ yolunun 3-4 kilometreleri arasında meydana geldi.

TIR YOLUN SAĞINA GEÇTİ

Safa Güngör (E-25), yönetimindeki birleştirilmiş tır araç ile taş ocakları mevkiinden dağa doğru çıkarken Tüfekçi Taş Ocağı Şantiyesi yakınlarında yolun sağına geçmesi sonucu, o esnada karşı yönden gelen Denktaş Mutluel (E-57), yönetimindeki THP 570 plakalı minibüsle çarpıştı.

Kaza sonucu minibüs şoförü Denktaş Mutluel (E-57), minibüste yolcu olarak bulunan Sude Demirkıran (K-16) ve İlayda Yeliz Öztürk (K-17) olay yerinde yaşamını yitirirken, Ferah Mutluel (K-53), Abdullah Korkmaz (E-18), Sude Dermal (K-16), Senem Töre (K-16), Kamil Meşeli (E-17), Doğukan Hüryaşar (E-15) ve Havva Kaymakamtorunları (K-17) yaralı olarak ambulans ile Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.