1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAZANIN ŞOKUYLA ARABAYI OLDUĞU YERDE BIRAKIP KAÇTI
KAZANIN ŞOKUYLA ARABAYI OLDUĞU YERDE BIRAKIP KAÇTI

KAZANIN ŞOKUYLA ARABAYI OLDUĞU YERDE BIRAKIP KAÇTI

Gemikonağı'nda meydana gelen kazada sürücü Önüne geleni ezdi geçti;

A+A-

Gemikonağı'nda dün sabah kiraladığı araçla kaza yapan genç sürücü, kazanın şokuyla, önce aracı yolda bırakarak kayıplara karıştı, daha sonra polise başvurdu.

Dün sabah saat 02.00 sıralarında Yedidalga'dan Güzelyurt istikametine doğru, kiraladığı ZLV 692 plakalı Hyundai İ20 marka araçla seyreden 19 yaşındaki Hüseyin Kavak, Gemikonağı'nda bir sokak köpeğinin yola atılmasından dolayı, direksiyon hâkimiyetini kaybetti.

Aşırı sürat nedeniyle aracı durduramayan Kavak, önce Oral Fotoğrafçılık'ın sahibi İdris Oral'a ait Ford Fies'ta marka araca çarptı. Sürücü aracıyla daha sonra hızını alamayarak bu kez karşı tarafta yol kenarında bulunan elektrik direğine vurdu ve ardından taksi durağındaki büfeye girdi.

Kaza sonrası olay yerine gelen polisler Kavak'ı bir süre aradı ancak bulamadı. Kazada şans eseri yaralanan ya da ölen olmazken, büyük maddi hasar oluştu.

Araç hurdaya döndü

Hurda yığınına dönen aracı görenler, kazada ölüm yaşanmamasını "büyük şans" olarak değerlendirildi.

Kaza sonrası kısa süreli panik yaşayan sürücü, daha sonra kaçarak arkadaşlarının yanına gitti. Olay yerine kazadan bir saat sonra, arkadaşlarıyla birlikte dönen sürücüye önce alkol testi yapıldı, daha sonra sorgusu alındı.

Suçunu kabul eden genç sürücü Türkiye'den geldiğini ve Girne'de kiraladığı araçla Gemikonağı'nda bulunan kız arkadaşının yanına geldiğini daha sonra arkadaşlarıyla eğlendiklerini ve geri dönerken bir köpeğin yola atılmasıyla kaza yaptığını anlattı. Kaza sonrası büyük bir korku yaşadığını ve bu yüzden kaçarak arkadaşlarına haber verdiğini de söyledi.

Kaza sonrası olay yerine gelen çekici araçları yoldan kaldırırken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.