1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAZIKLANIYOR MUYUZ?
KAZIKLANIYOR MUYUZ?

KAZIKLANIYOR MUYUZ?

Ülkemizin en büyük market zincirlerinden Lemar Süpermarkette yaşanan olay büyük tepki çekti.

A+A-

 

Ülkemizin en büyük market zincirlerinden Lemar Süpermarketin Lefkoşa şubesinde yaşanan olayı gazetemize aktaran okuyucumuz "kazıklanıyoruz" dedi. Ödeme fişini dikkatle incelediğinde, almış olduğu ürünün etiket fiyatının kasada ödediğinden farklı olduğunu gören okuyucumuz, ister istemez    "bu küçük alışverişte farkettiğimiz, ya birde toplu alışverişlerde görmediklerimiz?" diye sormadan edemedi.

Market görevlilerine şikayetini bildirdiğinde ise "gün içerisinde fiyat değişmiştir barkodu değiştirmeyi unutmuşlardır cevabi aldık" dedi. Yani görevlilere göre aldatılan müşterinin şikayeti çok da önem arz etmiyor, olabilecek ufak bir hata olarak açıklanıyordu.
 
Genelde etiketlerde yazan fiyatlarla kasada ödediğimiz rakamlar arasındaki farkın (arada büyük fark olmadığı sürece) kolaylıkla gözümüzden kaçabilceği dikkate alındığında, market yöneticilerinin  bu tip hataların kolaylıkla güven zedeleyebileceğinin bilincinde olması dileklerimizle, bunun küçük bir hata olduğuna inanmak istiyoruz. Yine de böyle hataları yaşayan değerli okuyucularımızın sesi olmaya devam edeceğimizi ve bunun takipçisi olacağımızı bildirmek isteriz.
1-984.jpg
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum