1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KEBAP YERKEN YAKALANDI
KEBAP YERKEN YAKALANDI

KEBAP YERKEN YAKALANDI

Kebap yerken yakalandı

A+A-

Mağusa’daki kadın cinayetinin etkisi geçmede bu kez Haspolat’ta bir kadın imam nikâhlı eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Gamze Pehlivan’ı sığınmaya çalıştığı üniversitenin kampusunda yakalayarak bıçakla öldüren Suat Aşır, soğukkanlı bir şekilde Lefkoşa’ya gelerek karnını doyurdu

KAÇMAYA ÇALIŞTI BAŞARAMADI:

Bir otobüsle Mağusa’dan Lefkoşa’ya gelen Gamze Pehlivan ile imam nikâhlı eşi Suat Aşır, otobüste tartışmaya başladı. Haspolat yakınlarında duran otobüsten inen Gamze Pehlivan UKÜ’ ye doğru koşarak kaçtı. Aşar, Pehlivan’ı kampus içinde yakalayarak defalarca bıçakladı

HIRSINI ALAMADI YAKMAYA KALKTI:

Cinayetin bir başka tüyler ürpertici ayrıntısı ise Suat Aşır’ın Pehlivan’ı bıçakladıktan sonra yakmak istemesi. Bıçaklayarak yere yıktığı kadından hırsını alamadı cani kadının üzerine benzin dökerek yakmaya çalıştı.

YOLDA CAN VERDİ:

Gamze Pehlivan, ambulansla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne götürüldüğü sırada yolda yaşamını kaybetti. 37 yaşındaki kadının 1 çocuk annesi olduğu öğrenildi

1-20170421105440.jpg

ÖLDÜRDÜ VE KEBABA GİTTİ:

Suat Aşır, soğukkanlılıkla işlediği cinayetin ardından bıçak tehdidiyle bir arabaya binerek Lefkoşa’ya geldi. Polis alarma geçti. Aşar’ın fotoğrafı sosyal medya paylaşıldı. Kaymaklıda bir lokantada kebap yerken etrafı sarıldı, kaçmaya çalışırken Dumlupınar’da yakalandı

Devrim DEMİR-Duygu ALAN

Gazimağusa’da haftanın ilk gününde meydana gelen cinayet olayının kamuoyu üzerindeki etkisi sürerken ülke dün yine bir cinayet olayı ile sarsıldı.

Haspolat’ta dün öğleden sonra Suat Aşır isimli adam 37 yaşındaki Gamze Pehlivan isimli kadını acımadan katletti.

Suat Aşır ile Gamze Pehlivan’ın imam nikâhı ile evli olduğu belirtilirken çiftin adaya 16 Nisan 2017 tarihinde turist vizesi ile giriş yaptığı öğrenildi.

2-733.jpg

Bir çocuk annesini bıçakladıktan sonra yakmak isteyen Suat Aşır’ın düşürdüğü çakmakta olay yerinde bulundu

Bıçaklayarak öldürdü

Suat Aşır imam nikâhı ile evli olduğu Gamze Pehlivan’ı Haspolat’ta dün öğleden sonra bıçaklayarak öldürdü.

Görgü tanıklarından edinilen bilgiye göre, Suat Aşır ile Gamze Pehlivan aynı araçta seyahat ettikleri esnada tartışmaya başladı.

Tartışmanın harareti artınca Gamze Pehlivan seyir halindeki arabadan Haspolat yakınlarında can havli ile inerek bölgedeki üniversitenin kampusuna sığındı.

Aşır, kadının arkasından gitti ve Pehlivan’ı üniversite binasının altında, duvar kenarına sıkıştırdı, defalarca bıçakladı.

Talihsiz kadına ilk müdahale bıçaklandığı yerde yapıldı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Gamze Pehlivan yolda yaşamını kaybetti

Yakmak istedi başaramadı

Suat Aşır’ın Pehlivan’ı bıçakladıktan sonra yakmak istediği kaydedildi.

Aşır, Pehlivanı bıçakladıktan sonra üzerine benzin döktü ve cebindeki çakmağı çıkardı. Görgü tanıklarının tepkisi Aşır’ın bu korkunç planı gerçekleştirmesine engel oldu. Suat Aşır, olay yerinden koşarak ayrıldı.

Olay yerinde şans eseri geçen itfaiye personeli ise talihsiz kadına müdahalede bulunarak, yanmaktan son anda kurtardı.

4-189.jpg

Hastaneye götürülürken yaşamını yitirdi

Talihsiz kadın Gamze Pehlivan, vücudunun muhtelif yerlerine aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralandı. Pehlivan olay yerine çağrılan “112 Acil Servis” ile Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne götürülürken yolda yaşamını kaybetti.

Lefkoşa’da yakalandı

Gamze Pehlivan’ın katili Suat Aşır, olay yerinden koşarak yolda durdurduğu arabanın şoförünü elindeki bıçakla tehdit ederek Lefkoşa’ya ulaşımını sağladı. Polis Genel Müdürlüğü görgü tanıklarının ifadesine göre, Aşır’ın eşgalini ve olay sırasında üzerindeki kıyafetlerini tespit etti, sosyal medya hesabı üzerinden fotoğrafını da alarak sosyal medyada “İhbar edin” çağrısı ile paylaşımda bulundu.

5-109.jpg

Olay Yeri İnceleme ekipleri cinayetin işlendiği yerde birçok emareye el koydu

Lefkoşa idik didik arandı

Polis Aşar’a benzer birinin görüldüğü yönündeki tüm ihbarları titizlikle değerlendirdi. Lefkoşa’nın farklı bölgelerinde aramalar yapıldı. Kaymaklı stadı yakınları ve belediyenin arkasındaki inşaat halindeki tiyatro binasında da arama yapıldı.

6-082.jpg

Gamze Pehlivan’ın bıçaklanarak öldürüldüğü yerde, polis geniş güvenlik önlemi alarak inceleme yaptı

Kebap yerken ihbar edildi

Suat Aşır, olaydan yaklaşık 2 saat sonra Lefkoşa’da Küçük Kaymaklı bölgesinde bir restoranda kebap yerken görülerek polise ihbar edildi. Polisin olay yerine gittiğini fark eden Aşar, kaçmaya çalışırken Dumlupınar bölgesinde polis tarafından yakalandı. Suat Aşır’ın “Adam öldürme” suçlaması ile bugün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılması bekleniyor

Otopsi bugün yapılacak

Aldığı bıçak darbelerine dayanamayarak yaşamını yitiren talihsiz kadının kesin ölüm nedeni ise bugün yapılacak otopsinin ardından açıklanacak.

Havadis

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.