1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. KEDİ HEKİMLİĞİ SEMPOZYUMU
KEDİ HEKİMLİĞİ SEMPOZYUMU

KEDİ HEKİMLİĞİ SEMPOZYUMU

KEDİ HEKİMLİĞİ SEMPOZYUMU

A+A-

Yakın Doğu Üniversitesi Veteriner Fakültesi ev sahipliğinde, “Kedi Hekimliği Sempozyumu” düzenleniyor.

YDÜ’den verile bilgiye göre, Yakın Doğu Turizm İşletmeleri’nin organizasyonu ile 23-26 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek sempozyum Kaya Artemis Otel’de yer alacak.

Düzenleme Kurulu Başkanlığını Prof. Dr. Nilüfer Aytuğ’un yaptığı ve YDÜ Veteriner Hekimliği Fakültesi başta olmak üzere Kanada, Tayland, İngiltere ve Türkiye’den alanlarında uzman konuşmacıların katılacağı sempozyumda, kedi hekimliğine ilişkin konular irdelenecek.

YDÜ Turizm İşletmeleri Genel Müdürü ve Hastane Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Savaşan, YDÜ’nün KKTC’nin ilk ve tek Veteriner Fakültesi’ni kurmasının öncelikli hedefleri arasında, Avrupa normlarında öğrenci yetiştirmek, ülke hayvancılığının gelişmesine katkıda bulunmak, uluslararası ve ulusal etkinlikler ile de veteriner hekimlerin güncel bilgi ve yöntemlere kolaylıkla ulaşabilmelerini temin etmek olduğunu söyledi.

Savaşan, sempozyumun önemine işaret ederek, YDÜ’deki bilim insanlarının sağlık başta olmak üzere bilimin bütün alanlarına her geçen gün daha fazla katkı yapmak için büyük özveri ile çalıştıklarını sözlerine ekledi.

TAK

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.